BEAC-Grund újbudaiaknak – BEAC Foci
Bezár

BEAC-Grund újbudaiaknak

Az ELTE és az MLSZ közös pályafejlesztési programjának keretében elkészült a Mérnök utcai sporttelep új műfüves labdarúgópályája, mely sok év után újra otthont biztosít a kerületben a BEAC több mint 120 éves Labdarúgó Szakosztályának.

Az új pályának köszönhetően bővült az újbudai polgárok sportolási lehetősége is. A BEAC-Grund program keretében nyitott órákat kívánunk biztosítani az itt lakók számára, ezzel is erősítve a 11. kerületi polgárok közösségét, lehetőséget adva a kerületi lakosok egyéni és családjaik közös sportolásához.

Nyitott, ingyenes órák

Fix időpontok 2021. augusztus 21-től visszavonásig. A beosztás változhat, ezért kérjük, figyeljék a beacfoci.hu oldalát!

– Hétvégenként 08:00-10:00 között

Az ingyenes pályahasználat feltétele:
  • A pályát érvényes 11. kerületi lakcímkártyával rendelkező személyek használhatják a megadott idősávban. A jelen tájékoztató szerinti egyéni sportpálya használathoz előzetes foglalás nem szükséges.
  • Minden pályahasználó személynek kötelező a lenti regisztrációs űrlap egyszeri kitöltése! A pályahasználat kezdetekor kollégánk ellenőrzi a regisztráció meglétét. Amennyiben az nem történt meg előzetesen, a pályahasználatot nem lehet megkezdeni.
  • A pályát rendeltetésszerűen, a jelen tájékoztató, illetve a HÁZIRENDBEN foglaltak szerint lehet használni.
  • A pályát egyszerre legfeljebb 10 fő használhatja. Ennél több személy részvételével zajló pályahasználathoz, céges vagy egyéb rendezvényekhez külön, előzetes egyeztetés és pályafoglalás szükséges. A BEAC fenntartja magának a jogot, hogy a pálya túltelítődése esetén az azon tartózkodó személyek számát érkezési sorrendben vagy egyéb módon korlátozza.
  • A pályán a labdarúgás mellett minden olyan szabadidős-, vagy sporttevékenység (pl. futás, tollasozás, frizbee, stb.) is űzhető, amely a pályában nem tesz kárt és másokat nem akadályoz sporttevékenységében. Kizárt olyan sportok és tevékenységek gyakorlása a pályán, amelyek valamely eszköz telepítését (pl.: leszúrható háló- vagy kapu, állvány, stb.) igénylik, és/vagy amelyek a pálya állagát hátrányosan befolyásolják (pl.: atlétikai dobó számok). Nem vihető a pályára élő állat, még sport célból sem. Úgyszintén kizárt a pályára bármely járművet felvinni (pl.: bicikli, kismotor, stb.)!
Az ingyenes pályahasználat menete:
  1. Az alábbi REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP egyszeri kitöltésével, személyes adatok megadásával, a jelen tájékoztató, a házirend, a BEAC Adatkezelési Szabályzatának elfogadását követően lehetséges.
  2. A pálya a regisztráció email-es visszaigazolását követően használható a megadott időtartományokban. A jelen tájékoztató szerinti egyéni sportpálya használathoz előzetes foglalás nem szükséges.
  3. A pályára lépés előtt a recepción található jelenléti ív aláírása kötelező! A pályahasználat kezdetekor kollégánk ellenőrzi a regisztráció meglétét, és amennyiben az nem történt meg előzetesen, a pályahasználatot nem lehet megkezdeni.
Megközelítés:

Pontos cím: 1119 Budapest, Mérnök utca 35.

Tömegközlekedéssel az 1-es villamos Etele/Fehérvári úti megálló, illetve a 4-es metró Bikás parki megállótól 500 méteres sétával megközelíthető.

A környező utcákban a parkolás ingyenes.

HÁZIREND