Csapatok – BEAC Foci
Bezár

Csapatok

Csapatok bemutatkozása:

BEAC

 

BEAC II.

 

Budapest Celtic Fc

Budapest Celtic FC 1996-ban alakítottak Budapesten élő Brit és Ír expatek, a klub azóta is működik. A legelején a BLASZ IV—ben indítottak csapatot, majd 2001-eben 4 másik csapattal külön amatőr ligát alakítottak International Budapest Football League néven, ami azóta is sikeresen fut. A klubnak jelenleg 28 különböző országból van játékosa és három különböző csapata: Hoops, Greens és Whites. A klub számos nemzetközi csapatot lát vendégül magyarországi vendégszerepléseik során, egyben egy Celtic öregfiúk futballozási lehetőséget is biztosít. A tornán a Budapest Celtic FC. a három csapatból egy vegyesválogatottal vesz részt.

Istenhegy Fc

Az Istenhegy FC 1997-ben alakult egy XII. kerületi baráti társaságból. Az alapító mag egy része idén húzta le a 23. szezonját döntő többségében a BLSZ II és III. osztályában.  Az öregedő csapat 2018-ban késett a harmadosztályból, de fiatalokkal megerősödve a következő évben megnyerte a negyedosztály első csoportját, és visszajutott megszokott helyére.

Grafito

Grafito SC: 1993-ban vegzős egyetemisták baráti társasaga alapitotta. 22 evig szerepelt a csapat a felnőtt mezőnyben, a másodosztályig jutva. 5 éve az öregfiúkban játszik a csapat, 2019 óta old boys formációja is van.

Egészség DSE

Csapatunk a Semmelweis Egyetem égisze alatt működik. Az Egészség Diáksport Egyesület az egyetem egészségtudományi Karának sportegyesülete, elnöke Soós Gábor a Testnevelési Csoport vezetője. A
játékososk között akad orvos és orvostanhallgató is, de a gárda alapvetően a Hegyvidék SE (Gerrzo) korábbi utánpótlás csapatiból, főleg a 94, 95, 96-os korosztályokból állt össze. A csapat edzője Karakas Csaba, aki korábban dolgozott a játékosok döntő többségével a a Hegyvidéknél, a szakosztályvezető, intéző dr. Kaán Miklós, aki a Semmelweis Egyetem oktatója. A jelenlegi társaság a TFSE tartalékcsapataként is szerepelt korábban.

Pestújhelyi  SC