Csatlakozz – BEAC Foci
Bezár

Csatlakozz

Miért focizz a BEAC-ban…?

Erről csapatunk egyik játékosa és hallgatói szervezője Juhász Péter osztja meg gondolatait veletek.

A labdarúgást talán senkinek sem kell külön bemutatom. A világ legnépszerűbb sportját életkortól, nemtől, származástól függetlenül mindenhol imádják és űzik. Egyszerre fejleszti az izomzatot, az állóképességet, a fegyelmet, a taktikai érzéket, alázatra és csapatban gondolkodásra tanít, fizikailag és szellemileg egyaránt igénybe vesz, és mindemellett elképesztően élvezetes is.

Magyar László, egykori sportösztöndíjasunk, aki a klubnál eltöltött hosszú idő alatt a csapat emblematikus alakjává nőtte ki magát

Én 2016-ban csatlakoztam az egyetem focicsapatához, és mára bebizonyosodott, hogy ez életem egyik legjobb, legmeghatározóbb döntése volt. Hogy miért?
A BEAC nem csak azért kiváló lehetőség számunkra, mert az egyetemhez kötődő csapatban focizhatunk hallgatói éveinkben – vagy akár az után is -, öregbítve ezzel az intézmény és a klub hírnevét, de a nagypályás futballcsapat igazi baráti közösség is. A csapat rendkívül összetartó, a pályán és a pályán kívül egyaránt; a BEAC kötelékeiben szerzett közös emlékek és élmények még egységesebbé tesznek minket.

Két együttesünk is várja a jelentkezőket, így futballmúlttól és képességektől függően mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szintet. Emellett a kitűzött célokban sincs hiány: első és második csapatunk is évről-évre a feljutásért áll harcban.

A BEAC-nál heti két edzés – technikai és erőnléti gyakorlatokkal egyaránt -, hétvégi bajnokik, az előszezonokban pedig felkészülési tornák és gálameccsek színesítik a programot.

120 éves múlt, patinás egyesület, barátok, foci. Ez a BEAC! Csatlakozz hozzánk!

Kapcsolat:
Szűcs Attila – hallgatói kapcsolattartó – [email protected]
Kovács Gergely – szakosztályvezető – [email protected]

Edzések:
Kedden és csütörtökön 19:00 – 20:30

Helyszín:
Pluhár István labdarúgó pálya (1119, Budapest, Mérnök utca 35.)

Keresd kapcsolattartóinkat és csatlakozz Te is!

Juhász Péter (fehérben) az Egri Erbstein Tornán a BAK csapata ellen