Pályafoglalási útmutató – BEAC Foci
Bezár

Pályafoglalási útmutató

PÁLYAFOGLALÁSI ÚTMUTATÓ

 

1.      lépés

Regisztráció: https://palyafoglalas.beacfoci.hu, szükséges adatok értelemszerű megadása, adatkezelési és pályafoglalási szabályzat elfogadását követően a regisztráció véglegesítése. (Fontos: cégek, klubok esetén megfelelő számlázási cím megadása, mely a fizetést követően automatikusan kiállításra kerül a megadott adatok alapján) A regisztráció során felmerülő problémákkal kapcsolatosan a  palyaberles.pluhar@gmail.com e-mail címen tudunk segítséget adni.

 

2.      lépés

Foglalás: regisztrációt követően, belépve a pályafoglalási rendszerbe a bal felső sarokban az adott pálya típust kell kiválasztani először.

4 féle pályafoglalási típus közül lehet választani:

          kispálya (20x40m-es kispályák, 5+1-es focihoz, kézilabda kapukkal)

          félpálya (45x50m-es félpálya, hálóval elválasztva a másik térféltől, kézilabda, 5x2m-es, vagy nagykapukkal igény szerint)

          nagypálya (90x50m-es nagypálya, igény szerinti méretű kapukkal, edzés céljából)

          mérkőzés (90x50m-es nagypálya, barátságos, vagy BLSZ mérkőzések rendezésére, min. 2 óra foglalásával)

Pályatípus kiválasztása után, a kívánt szabad időpont kiválasztása a következő lépés, majd a felugró ablakban a foglalás időtartamának beállítását követően a Tovább a fizetésre.

 

3.      lépés

Fizetés: foglalás véglegesítését követően a rendszer az OTP SimplePay felületre irányít, ahol bankkártyával, online fizethető a pálya. Pályabérléskor minden esetben előre fizetés szükséges.

A fizetést követően a regisztrációkor megadott számlázási címre, automatikusan számla kerül kiállítása a szamlazz.hu rendszeréből.

 

Jó játékot!