A bajnokság feléhez közeledve, dobogón az U17! – BEAC Foci
Bezár

A bajnokság feléhez közeledve, dobogón az U17!

Kis csapatunk a futsal egyik magyarországi fellegvárába Berettyóújfalura látogatott, ahol az MVFC vendégei voltunk.

U17

Kiegyenlített találkozóra számíthattunk, a Beri ellen hiszen fiatalabb korosztályunk szinte azonos helyről várta a meccset mint a hazai csapat. A találkozó így is kezdődött, azonban a 10. percben Fialovszky által megszereztük a vezetést. A félidő második felében a piros-fehérek domináltak inkább, több nagy helyzet mellett kapufájuk is adódott azonban FiFa duplázni tudott így 2-0-val vonultunk a félidőre. A második játékrész eleje Molnárnak és az ELTE-BEAC-nak is álomszerűre sikerült, hiszen Attila 3 perc alatt rúgott egy mesterhármast, majd az i-re a pontot Fialovszky tette fel, aki a találkozó végén talált be a hazai hálóba. A Berettyóújfalu részéről csak egy szépítő gólra futotta, ám elmondhatjuk, hogy a mérkőzés képét nem teljesen tükrözi az eredmény, küzdelmes nehéz találkozó volt.  A srácok jó úton haladnak, köszönjük szépen a Budai XI SE ‘Tabánnak’ az eddigi sikeres együttműködést, reméljük az elsajátított futsal tudást a fiúk a labdarúgásban is kamatoztatni fogják a tavaszi idényben.

Fialovszky Márk – az egyik triplázónk:
A hosszú út ellenére koncentráltan, keményen kezdtük a mérkőzést. Nehéz dolgunk volt az első félidőben, de szerencsére 2 labdaszerzés révén 2 gólos előnyre tettünk szert.A második játékrészben kicsit jobban kitámadt a Mezei-Vill, így több területünk volt játszani,kontrázni, ennek köszönhetően 4-szer is betalálunk.Összességében nagyon jó iramú, élvezetes meccset tudhatunk magunk mögött, fontos megszerzett 3 ponttal.

Béni Zoltán – vezetőedző:
Nem csak az ellenfelet lepték meg a fiúk hanem engem is. Az MVFC pár mérkőzését megnézve, azt tapasztaltam hogy a góljai többségét kontrából szerzi, ezért fokozott hívtam fel a figyelmet a biztos labdatartásra és támadásvezetésre. Korán kétgólos előnyre tettünk szert így a Berettyó nem tudta játszani a saját játékát. A fiúk pedig mint mondtam korukat meghazudtoló érett játékkal magabiztos győzelmet arattak a nagy utazás ellenére is. Remélem a hétvégén a Haladás ellen is kitart ez a lendület!

Korábban játszották: ELTE-BEAC – DEAC 7-0

Abaházi Ádám

U20

U20-as korosztályra Szitkó mester utánpótlás csapata várt, akik tudatos játékukkal az NB1 meghatározó tagjai. Tudtuk, hogy komoly csapattal csapunk össze ám két kapitális hiba után, máris 2-0-ra vezetettek a hazaiak, és ekkor még csak az első percben jártunk..! A pártatlan szurkolók csettinthettek is egyet a félidő derekán, hiszen igazi futsal meccs kerekedett ki a fiatalok ütközetéből, ilyenkor már erős ELTE dominanciával. Ennek meg is lett az eredménye, Szekér faragott a hátrányon a félidő derekán.  A gól mellett még rúgtunk két kapufát, és kihagytunk körülbelül 8 hatalmas helyzetet a játékrész hajrájában. A második félidő hasonló képet mutatott, továbbra is domináltunk az MVFC pedig védekezett, azonban egy rossz váltás megpecsételte a sorsunkat és 3-1 állt az eredményjelzőn 7 perccel a vége előtt, majd egy szerencsétlen szituáció után már 4-1-re is vezettek a hazaiak. Az utolsó fél percre azonban már 4-3 eredménnyel fordultunk, hiszen Harsányi duplájával segítette közelebb a ponthoz csapatunkat. A szerencse nem volt velünk így sajnos fájó vereséget szenvedtünk keleten.

Harsányi Balázs – az u20 duplázó centere:
Az első percet kivéve szerintem az egész meccsen mi domináltunk, megvoltak a helyzeteink sajnos nem tudtok őket érvényesíteni. Így a foci megmutatta, hogy ennek komoly következményei lehetnek. De ilyenkor kell egy csapatnak összetartani,  nem csak akkor amikor megy a szekér, és jönnek a győzelmek.

Sajben Marcell – vezetőedző:
Az NB1-ben már nem fér bele ennyi hatalmas hiba. A srácok ennek ellenére kiválóan játszottak, azonban ez mit sem ér, ha a helyzeteinket nem tudjuk góllal befejezni. Két vereség után a harmadik helyezett Haladást fogadjuk hétvégén, akik ellen ismét nehéz meccsre számíthatunk. Bízom a csapatomban…!

Korábban játszották: ELTE-BEAC – DEAC 1-3

Február 4-én, a Haladás csapatát fogadjuk a BEAC csarnokban. Az U17-es csapatunk 12.00-tól az U20 pedig 13.45-től lép pályára.

#csakabeac

 

Harsányi Balázsnak már rég óta érett az első gólja, hétvégén duplázott Berettyóújfalun