A sikeres őszi szezon után folytatódik a BEAC-Liga a város közepén! – BEAC Foci
Bezár

A sikeres őszi szezon után folytatódik a BEAC-Liga a város közepén!

Folytatódik BEAC-Liga a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új Nagyvárad téri sportpályáin!

Az NKE Ludovika campusában tavaly ősszel induló bajnokságaink a nagy sikerre való tekintettel tavasszal is folytatódnak. Az őszi szezon után idén tavasszal már négy bajnokságba nevezhetnek az érdeklődő csapatok.

Játéknapok

Kedd (B2, másodosztály):17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat
Kedd (B1, első osztály):18.00-22:00 egy induló bajnokság, maximum 10 csapat
Az őszi bajnokság helyezései alapján (kedd, és csütörtök 1 és 2) felkérés alapján: A bajnokságok első három helyezett csapata (összesen 9 db csapat) továbbá a három bajnokság legjobb negyedik helyezett csapata.
Csütörtök(B2,másodosztály):17:30-22:00 két induló bajnokság, maximum 24 csapat

A tavaszi bajnokságok március közepén indulnak, és június elejéig tartanak. A helyek feltöltése a másodosztályban nevezési sorrendben történik.

Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportpályák – Budapest, 1083. Ludovika tér 2.
(Bejárat a Diószeghy Sámuel utca felől)

A bajnokság részletes versenykiírása ⏩ITT⏪ olvasható.

Helyszín

Az Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcentruma kiváló megközelíthetősége mellett teljesen felszerelt infrastruktúrával várja az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság játékosait.

Sportpályák
A Ludovika műfüves pályákon két kevesebb mint egy éve átadott, új műfüves pályán zajlik majd bajnokságunk,kiváló minőségű műfűvel, villanyvilágítással.

Öltöző
Öltözési lehetőség a Ludovika Lövészklub öltözőhelyiségeiben lesz, közvetlenül a pályák mellett, ahogy a térképen is láthatjátok. A helyszín öltözői közül két darab áll majd a bajnokság játékosainak rendelkezésére. Az öltözők zárható öltözőszekrényekkel, zuhanykabinnal, WC-vel és mosdóval és kézszárítóval felszereltek. Kérünk titeket a helyszínen figyeljetek oda a tisztaság megőrzésére, és hogy a granulátumot a műfüves pályák mellett ürítsétek ki cipőtökből.

Nevezéssel kapcsolatos szabályok

Online nevezés
Az online nevezési rendszerünkben a regisztráció és csapatfeltöltés után, pár perc alatt leadhatod nevezésed felületünkön. Az “alsó” menüben a BEAC – Liga menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gomb alatt érhetitek el a jelentkezési felületet.Sikeres nevezésről automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.

Nevezés menete
1) Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is.
2) A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni, így kérünk titeket körültekintően adjátok le kereteteket!
3) Nevezési űrlap kitöltése, a kért adatok megadásával.
4) Nevezésed elfogadásáról visszaigazolást kapsz az eltese2008@gmail.com e-mail címről a legkésőbb nevezési határidő lejárta után, amiben tájékoztatunk benneteket a nevezési díj befizetési módjairól is.

Nevezés

Játékjogosultság
Az ősszel induló ELTE-BEAC bajnokságra várjuk budapesti, kiemelten a ferencvárosi és újbudai csapatok (céges, baráti, iskolai) mellett az egyetemi bajnokságokból kiöregedett csapatokat is.

Nevezési díj
A nevezési díj 70000 ft. A csapatok a bajnokságra történő nevezése a nevezési lap kitöltésével és a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. A nevezési díjat minden csapat az első forduló előtt köteles rendezni készpénzben a helyszíni szervezőknél, vagy átutalással a szervezők által megadott számlaszámra.

Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. Különdíjban részesülnek a bajnokságok gólkirályai. A díjakat az ELTE-BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információk

Sajben Marcell
?eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
☎️06306578665
?www.eltefoci.hu
?http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag