Tájékoztatás a tavaszi bajnokságról – COVID – BEAC Foci
Bezár

Tájékoztatás a tavaszi bajnokságról – COVID

Beafoci.hu bajnokságok

Ahogy már korábban tájékoztattunk benneteket, és bizonyára ti is tudjátok a jelenlegi veszélyhelyzetben nem lehet sportrendezvényeket tartani. Ehhez természetesen nekünk is alkalmazkodnunk kell, így a tervezett tavaszi bajnokságainkat még nem tudjuk elindítani. Fontosnak érezzük, hogy a jelenről és a jövőről tájékoztassunk titeket, ezért pár mondatban összefoglaljuk a legfontosabbakat.

A BEAC és a bajnokság szervezőiként az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni titeket:

1. A tavaszi szezonra leadott nevezéseket megkaptuk, rendben vannak, köszönjük! A nevezési időszakot lezárjuk.
2. A leadott nevezés érvények a csapatotok számára!
3. Amint lehetőségünk van rá, a legkorábbi időpontban elindítjuk bajnokságainkat! Erről időben tájékoztatást kaptok majd.

Célunk, hogy a közös sportolás, focizás segítségével vissza tudjunk majd rázódni és illeszkedni a vírushelyzet előtti hétköznapokra, és újból együtt legyünk a pályákon. Gondolom ti is egyre jobban várjátok már azt a kezdő sípszót….
A rajt előtt minden csapatot telefonon fogunk keresni, hogy átbeszéljük veletek a nevezés aktualitását, az induló játéknapokat és a bajnokság lebonyolítását személyesen is.

FELHÍVÁS:
Március 23-tól kezdetét vette a BEAC „Sport mindenkor” programja, amelynek keretében a hét minden napján online edzésvideókkal tesszük elviselhetőbbé a megváltozott körülményeket és segítünk az egészségetek, valamint a sportolás rendszerességének megtartásában. Részletek elérhetőek ITT.