Beacfoci – MLSZ x FociOne játék: Magyarország – Csehország – BEAC Foci
Bezár

Beacfoci – MLSZ x FociOne játék: Magyarország – Csehország

Magyarország - Csehország

A Beacfoci szervezői csapata – az MLSZ-szel kötött együttműködés keretein belül – az MLSZ FociOne nevű, kifejezetten amatőr kispályás labdarúgók részére létrehozott futball-szervező platformján menedzseli a bajnokságait. A FociOne azonban nem csak nekünk szervezőknek, de nektek csapatkapitányoknak, játékosoknak is nagy hasznotokra lehet. A segítségével ti is könnyen és gyorsan tudjátok megszervezni a heti focikat, illetve követhetitek a csapataitok bajnoki és kupa szerepléseit, valamint az egyéni statisztikáitokat is.

Ha pedig már ez megvan számotokra, akkor rakjatok be egy csapatlogót, vagy pimpeljétek fel csapatotok oldalát, akkor is részt tudtok venni a játékon!:)

Egy gyors regisztrációt követően már kezdhetitek is a csapat- és játékosprofilotok személyre szabását, de saját magatok is tudtok jelentkezni a csapatotokba egy gyors regisztráció után a FociOne oldalon: https://focione.hu/
Azon csapatok között, akik szeptember 8-ig regisztrálnak teljes létszámban FociOne- rendszerébe, kisorsolunk 1 szerencsés csapatot, aminek a játékosai a helyszínen tekinthetik majd meg a szeptember 10-i Magyarország – Csehország barátságos mérkőzést. A bajnokság újonc csapatait kétszer rakjuk be a kalapba, így nagyobb eséllyel vehettek részt a játékban.

A játékban 1×10 db jegyet tudunk biztosítani!

Az egyszeri regisztrációt kérjük végezzétek el, mivel a következő kiírásoktól kezdődően a FociOne profil mindenkinek nevezési kritérium lesz, amelyen keresztül ellenőrizhetjük játékra való jogosultságokat a mérkőzések előtt.

Bármely kérdés – kérés esetén keressetek minket bizalommal az eltese2008@gmail.com-on!

Fotó borítókép: hungaryultras Fotó cikk: Illyés Tibor / MTI