BEACFOCI online bajnokságok – BEAC Foci
Bezár

BEACFOCI online bajnokságok

BEACFOCI goes online

Az újabb korlátozások bevezetésével az amatőr csapatsportok helyzete törvényileg is szabályozva és tiltva lett, így a mi bajnokságaink sem folytatódhatnak a veszélyidőszak alatt. Bízunk benne, hogy a helyzet minél hamarabb normalizálódik, de most úgy gondoljuk mi is, hogy a vírus megfékezésénél nincs fontosabb. Azonban nem szeretnénk azt, hogy a közösségünk erre az időszakra rendezvények nélkül legyen, így megvalósítjuk számotokra egy régen dédelgetett álmunkat, és online kupákat szervezünk számotokra a sokatok által közkedvelt FIFA 2020-és ha igény van rá a második tornától kezdve FIFA 2021 és FIFA 2020 sportágakban – XboxOne és PS4 konzolokra.

Úgy gondoljuk, hogy az utóbbi időben nagyon sokat köszönhetünk nektek, mivel bajnokságról-bajnokságra nő a résztvevő csapatok száma, így szeretnénk egy kicsit nektek is visszaadni, ezért a következő hetekben TELJESEN INGYENES kupával készülünk számotokra, de persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz díjazás…

A rendszeresen nevező játékosaink mellett sok szeretettel várunk minden foci szerető érdeklődőt, természetesen Ti is nevezhettek a kupákra!

A kupasorozat végén, a kupák 1-3 helyezett csapatai, platformonként megmérkőzhet egymással a Győztesek Tornáján.

Menetrend

2020. december 2 – december 13: Csak 3,5* csapatok kupája

választható csapatok: bármely klubcsapat, vagy válogatott 3,5 *-ig

2020. december 14-től…: Euro 2020 – nálunk nem marad el!

választható csapatok: bármely európai válogatott

Forrás:fifplay.com

Lebonyolítás

A kupáink nevezése mindig vasárnap este 23.59-ig tart (kivétel az első kupa esetében amikor vasárnap 23.59 a határidő). A játékosok a csoportbeosztás weboldalunkon tekinthetik meg minden hétfő délelőtt, a kapcsolatot pedig egymással a facebook posztjaink alatt tudjátok felvenni. Az aktuális mérkőzéseiteket a megadott játéknapokon tudjátok lejátszani, majd arról képernyőfotót kell készítenetek és feltölteni azt az aktuális facebook csoport alá, amelyikben szerepeltek. A csatolt kép mellé írjátok oda az eredményt és hogy ki melyik csapattal volt, hogy könnyebben tudjuk vezetni a tabellát.

A mérkőzéseket az alábbi lebonyolítás alapján, fix játéknapokon bonyolítjuk le számotokra:

2020. december 2-13 kupa esetében

Első csoportkör: szerda-csütörtök- péntek – szombat
Második csoportkör: vasárnap – hétfő – kedd – szerda
Egyenes kieséses rendszer: csütörtök – péntek – szombat

XBoxOne platformon 9 játékos indult, ahol 1 db négyes és 1 db ötös csoportot hoztunk létre.
Az első csoportkörben a mérkőzések után, a csoportok 1-2-3 helyezett játékosai kerülnek a második csoportkörbe, ahol ismét oda-visszavágós alapon csap össze egymással a 6 játékos.
A második csoportkörből az első 4 csapat jut a rájátszásba, a párosítás 1-4, 2-3. A tornát a bronzmérkőzés, és a döntő zárja.

PS4 platformon 9 játékos indult, ahol 1 db négyes és 1 db ötös csoportot hoztunk létre.
Az első csoportkörben a mérkőzések után, a csoportok 1-2-3 helyezett játékosai kerülnek a második csoportkörbe, ahol ismét oda-visszavágós alapon csap össze egymással a 6 játékos.
A második csoportkörből az első 4 csapat jut a rájátszásba, a párosítás 1-4, 2-3. A tornát a bronzmérkőzés, és a döntő zárja.

Az első és a második csoportkörben oda-visszavágós, körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg egymással a csapatok, így rátok van bízva az hogy, hogy osztjátok be a találkozókat a rendelkezésre álló napokra. A csoportok létszáma az első és a második csoportkör esetében is a nevező csapatok létszámától függ, főként 3-4 játékossal rendelkező csoportokat alakítsunk ki. Mivel először szervezünk ilyen rendezvényeket számotokra jelenleg nem tudjuk azt, hogy milyen érdeklődésre számíthatunk, azonban arról biztosítunk mindenkit, hogy szokás szerint arra törekszünk majd, hogy minél több mérkőzést tudjatok majd játszani 1-1 kupa esetében.  A rájátszásban oda – visszavágós rendszerben csapnak össze a csapatok egymással, azonban ha két mérkőzés alatt nem születik döntés a továbbjutásról akkor egy harmadik találkozó dönt.

A csoportok helyezéseinek eldöntése

A mérkőzés győztese 3, döntetlen eredmény esetén mindkét csapat 1-1 pontot kap. Vereség esetén a csapat nem kap pontot. Azonos pontszám esetén az eredmények az alábbiak szerint kerülnek meghatározásra:

1) egymás elleni játszott mérkőzések pontkülönbsége
2) a mérkőzések gólkülönbsége
3) a kupában elért több győzelem
4) a bajnoki mérkőzéseken rúgott több gól
5) sorsolás
Ha több csapat is azonos pontszámmal végez, úgy az egymás ellen elért eredményeik alapján létrehozott minitabella dönt.

Vitás esetek,fair play, játékvezetés

A virtuális játékvezető, az EA SPORTS FIFA videojáték mesterséges intelligenciája, amely a futball mérkőzés-szimuláció részeként, az aktuális labdarúgó szabályok betartását ellenőrzi. A virtuális játékvezető döntései ellen fellebbezésnek helye nincs.

A kupa alatt felmerülő vitás eseteket eldöntésében a beacfoci.hu 3 fős versenybizottsága hozza meg a végleges döntést. Bízunk benne, hogy a mérkőzéseket minden esetben le fogjátok játszani, és nem lesz szükségünk arra, hogy a zöld asztal mellett hozzuk meg a döntéseket. Esetleges ki nem állás esetén a vétlen fél 3-0 gólkülönbséggel nyeri meg a találkozót.

Játékbeállítások

Játékmód: kick-off, 1v1
Félidő: 6 perc
Kameramód: TV közvetítés
Sérülés: nincs
Kezezés: nincs
Csere: gyors csere kikapcsolva
Döntetlen esetén: csoportmérkőzések esetén van döntetlen, rájátszásban 11-es rúgások
Game speed: normal
Les: bekapcsolva
Időpont: 20:00
Évszak: tavasz
Időjárás: tiszta
FIFA Trainer: kikapcsolva

Nevezés

E-mailben az eltese2008@gmail.com-on történik a nevezés, az lentebb olvasható adatok megadásával. A kupáink nevezése mindig szombat este 23.59-ig tart (kivétel az első kupa esetében amikor vasárnap 23.59 a határidő). Az 1 hetes hétfőtől-szombatig (kivétel első kupa: csütörtök-vasárnap) tartó nevezési időszak alatt, nevezni mindig a következő kupára lehet csak.
A kupákra nevezési díj nincs, azonban a nevezés előfeltétele az, hogy kövessétek Facebook és Instagram oldalunkat. A nevezéshez csatolnotok kell 1-1 printscreent, amin ezt ellenőrizni tudjuk. A nevezés feltétele, hogy a versenyző rendelkezik érvényes Playstation Plus vagy Xbox Live előfizetéssel, mivel ennek hiányában nem tudjátok egymást online barátként felvenni és mérkőzést játszani.

⬇️Kérjük az alábbi sorokat másoljátok majd ki, hogy könnyebben tudjuk majd kezelni a jelentkezéseiteket⬇️

Játékos neve:
Instagram név:
Felhasználónév (gamertag):
Platform:
Telefonszám:
E-mail cím:
Választott csapat:
Sportág: FIFA 2020 / FIFA 2021 / mindkettőben indulok
Bajnokság csapat*:
* ha játszotok/játszottatok bajnokságainkban kérjek írjátok oda melyik csapatban szerepeltek/szerepeltetek

Díjazás

Nevezési kedvezményekkel, nyereménytárgyakkal, szponzori felajánlásokkal várunk benneteket, amit a szokásos “offline” focis díjátadóinkon fogunk átadni számotokra, ha ismét összegyűlhetünk és együtt lehetünk!

Ezen kívül várjuk a legnagyobb gólokat, legszebb gólörömöket a tv előttről, és a legszebb cseleket az instagramra, ne feledjetek minket megjelölni storyban @beacfoci taggel. Megsúgjuk, egy online Puskás díjjal is készülünk… 😁🤙