Egyetemi dömping március idusán! – BEAC Foci
Bezár

Egyetemi dömping március idusán!

Márciusban folytatódnak az egyetemi bajnokságok küzdelmei, csapataink parketton a MEFOB-on és a BEFB Final Fourban is!

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság első fordulójában női és férfi csapatunk is érdekelt évről-évre. A férfiak már lejátszották első találkozójukat a Kaposvári Egyetem ellen, ahol 4-4-es döntetlent értünk el idegenben. Izgatottan várjuk a március 12-i hétfői visszavágót, amit 20.00 játszunk a BEAC csarnokban.
Női csapatunk sok új játékossal várja a tavalyi döntős Eszterházy Károly Egyetem – Eger elleni mérkőzéseket. A csajoknak van miért visszavágni, hiszen a tavalyi elődöntőben pont a világoskékek ellen estek ki Baksai Vicáék Szombathelyen. Az első találkozót hazai pályán március 20-án 20.50-től játsszuk, a visszavágót pedig 26-án, 20.45-től az Eszterházy Egyetemi Sportcsarnokában.

Tavaly a női MEFOB csapatunk a PTE ellen jutott be a legjobb négy közé

 

Az idei évben hatalmas harc dúlt az MLSZ Budapesti Igazgatósága által szervezett Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságon a döntőbe jutásért. A négy ELTE-s csapat közül idén is az ELTE-BEAC PPK jutott be a legjobb 4 közé, a B csoport második helyezettjeként, a tavalyi döntős TFSE-t, az NKE SE-t és az ELTE-BEAC Lágymányost megelőzve. Az elődöntőben a címvédő BME ellen lépünk pályára március 14-én a BMTE Sportcsarnokban . Bízunk benne minél több PPK-s hallgató jön ki a hosszú hétvége előtt Budafokra, és biztatja a srácokat a helyosztókon. Bővebb programról itt tudtok tájékozódni.

Reméljük, idén is éremnek örülhetünk a BEFB-en!

 

Időpontok

MEFOB férfi

ELTE – Kaposvári Egyetem / 2018.március 12. – 20.00 – BEAC sportcsarnok

MEFOB női

ELTE – Eszterházy Károly Egyetem / 2018. március 20. – 20.50 – BEAC sportcsarnok
Eszterházy Károly Egyetem – ELTE / 2018. március 26. – 20.45 – EKE sportcsarnok

Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság Final Four

2018. március 14. – 12.00 – 17.00 – BMTE sportcsarnok