Elindult az eltefoci.hu! – BEAC Foci
Bezár

Elindult az eltefoci.hu!

Eltefoci.hu: minden ami egyetemi foci, a kispályás bajnokságoktól a nagypályás labdarúgásig!

A BEAC a Magyar Labdarúgó Szövetség alapító tagjaként az MLSZ 1901-es alapítása óta minden évben szerepelt a szövetség által indított hivatalos bajnokságban. Idén alapításának 120. évfordulóját ünnepli a sportklubunk, amely tökéletes alkalom volt régóta várt honlapunk elkészítésére. Az eltefoci.hu egy olyan gyűjtőoldal, ahol az egyetemi fociélet iránt érdeklődők minden információt egy helyen megtalálhatnak a női futsaltól egészen a nagypályás labdarúgásig. A weboldal három nagy témakör köré lett kialakítva: a futsal-, valamint a labdarúgó szakosztály élete és az ELTE-BEAC által szervezett kispályás labdarúgó bajnokságok.

Bemutatkozó cikkünkben egy rövid kalauzt szeretnénk nyújtani számotokra, hogy könnyebben megtaláljátok az általatok keresett tartalmat oldalunkon.

Híreink között megtalálhattok minden olyan dolgot ami az ELTE fociéletével kapcsolatos. A meccsbeszámolók, beharangozók, interjúk, csapatbemutatók mellett kiemelten fogunk foglalkozni kispályás futsal bajnokságaink-kupáink heti történéseivel és egy-egy sorsdöntő találkozókról helyszíni riporttal is jelentkezni fogunk. Természetesen az oldal tartalmából nem maradhat ki labdarúgó szakosztályunk nagy múltú történelme sem, amiről egy-egy cikk erejéig a BEAC oszlopos tagjai, játékosai számolnak majd be.

A futsal szakosztály és a labdarúgó szakosztály menüpont felépítése hasonló lesz, a menüpontok alatt információkat találhattok majd

  • a felnőtt csapatokról és tagjairól
  • az edzés időpontokról és helyszínekről
  • az eredményekről
  • a sorsolásokról
  • a házi góllövőlistákról
  • továbbá a MEFOB, az utánpótlás illetve öregfiúk csapatokról is.

Galériánkban külön albumokban követhetiket összes csapatunk mérkőzéseinek képes beszámolóját, továbbá megkereshetitek magatokat kispályás bajnokságainkon és rendezvényeinken készült képeken is. A menüpont egy különlegessége a RETRO képgyűjteményünk lesz, ahol archív fotókat találtok majd a BEAC foci 120 éves történelméről és egykori csapatainkról.

Az oldal tartalmának másik fő részét az ELTE-BEAC által szervezett bajnokságok alkotják. A három nagy egyetemi bajnokságunk, a Jogászbajnokság, a Bölcsészbajnokság és a lágymányosi karokat összefogó Lágymányosi Bajnokság mellett az ősszel induló Újbuda Bajnokság történéseit is figyelemmel követhetitek majd az oldalon. Innentől kezdve az eltefoci.hu-n találjátok majd meg

  • a versenykiírásunkat és játékszabályainkat
  • a sorsolásainkat, tabelláinkat és góllövőlistáinkat
  • és a legnagyobb újdonságként ONLINE NEVEZÉS-sel tudtok majd jelentkezni bajnokságainkra a jövőben.

Bízunk benne, hogy oldalunk elnyeri tetszéseteket, és naprakész információkat kaptok majd mindenről ami eltefoci.

Coverkép: by Freepik