ELTE-BEAC Mini VB – BEAC Foci
Bezár

ELTE-BEAC Mini VB

Az oroszországi VB alatt sem pihen a fociélet az ELTE-n...

Az utóbbi években évzáró kupáink már-már hagyománnyá váltak , amiket két évente az aktuális világverseny jegyében rendezünk meg. Az orosz VB mérkőzéseinek megtekintéséhez nem kell elutaznotok a 3000 km-re található Yekatyerinburgba, hanem elég eljönnötök a 11. kerület szívébe a Mérnök utcai sporttelepre, ahol akár le is játszhatjátok a VB meccseit.

Az Oroszországi Föderáció nagykövete, Vlagyimir Szergejev védnökségével zajló rendezvény ELTE-BEAC Mini VB lebonyolítása teljesen illeszkedik a világbajnokság lebonyolításához, tehát a 32 csapatot 8 csoportra bontjuk, ahonnan az első két helyezett jut tovább a rájátszásba, majd egyenes kieséses rendszerben folytatják a csapatok a további küzdelmet. A férfi csapatok mellett természetesen a női csapatokat is sok szeretettel várjuk világbajnokságunkra, akik szokás szerint a műfüvön csapnak össze a “világ legjobbja” címért.

Idén is várjuk sok szeretettel a női csapatokat a rendezvényünkre!

A VIWA Vitaminwater által támogatott, évzáró rendezvényünkre kiemelten várjuk az ELTE összes karának egyetemi és alumni csapatát, továbbá 11. kerületi baráti társaságok és cégek csapatai mellett az ország összes kispályás/futsal csapatát.

Helyszín: ELTE Mérnök utcai Sporttelep

4 füves pálya – férfi torna

1 műfüves pálya – női torna

Időpont: 2018. június 23. 9.00

Nevezés: A csapatok választása nevezési sorrendben történik a facebookon, amit ITT tudtok követni! Nevezni az eltese2008@gmail.com-os e-mail címen lehet, az alábbi adatok megadásával:

Csapatnév – választott válogatott – csapatvezető neve, e-mail címe és telefonszáma.

Fontos, hogy a választott válogatott csak a nevezési díj átutalása után válik biztossá.

A nevezési díj május 31-ig 15.000 ft, utána június 15-ig 18.000 ft .

A női csapatok számára a nevezési díj egységesen 14.000 ft.

Szabályok: 

Az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság szabályai szerint kerül megrendezésre rendezvényünk, 4+1-es játékrendszerben, 5-ös labdával és természetesen egy játékos csak egy csapatba nevezhető.

Díjazás:

Díjazzuk az első 3 helyezett férfi és női csapat mellett a VB legjobb játékosát, a VB legjobb kapusát és a VB gólkirályát is.

Elérhetőségek, információ:

Sajben Marcell – marcell.sajben@gmail.com, 06-30-657-86-65

web: www.eltefoci.hu

facebook: https://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag