VII. ELTE-Infopark Kupa – BEAC Foci
Bezár

VII. ELTE-Infopark Kupa

ELTE-Infopark kupa 2018

2019. május 31-én, pénteken immáron hetedik alkalommal rendezi meg az ELTE és a BEAC az Infopark Kupát, közvetlen a munkaidő után 17.00-22.00 között!

A már hagyománnyá váló rendezvény célja, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem lágymányosi campusa és a BEAC környezetében működő cégek a sport által élő kapcsolatba kerüljenek egymással és az egyetemmel, nem utolsósorban pedig összemérhetik futballtudásukat a pályán. A rendezvénynek az idei évben ezen kívül még egy aktualitása is van, hiszen a most épülő új sportpályáinkon szeptembertől céges bajnokságot szervezünk a budapesti cégek számára, így ez a kupa lehet a felkészülés első állomása az őszi bajnokságra.

A rendezvényre természetesen nem csak a 11 kerületi cégeket várunk, szívesen fogadjuk mindenki jelentkezését Budapest egész területéről és a környező városokból is!

Lebonyolítás:

Egy cég több csapatot is indíthat, illetve kisebb cégek esetén lehetőség van közös csapat indítására is. A csapatok kizárólag a vállalat alkalmazásában álló személyekből illetve maximum 2 vendégjátékosból állhat. A csapatok 5+1-es felállásban játszanak. A nevezett csapatokat csoportokba osztjuk, a sorsolást a tornát megelőző héten minden csapat részére kiküldjük. A mérkőzéseket a BLSZ játékvezetői vezetik. A mérkőzések két pályán, párhuzamosan zajlanak, 17.00-22.00-ig. A csoportmérkőzések után rájátszás következik, aminek lebonyolítása a jelentkezett csapatok létszámától függ. Célunk minden csapat számára a legtöbb játékpercet nyújtani.

A mérkőzések helyszínéül az ELTE Bogfánfy úti, szeptemberben teljes burkolatcserén áteső pályái szolgálnak helyszínül

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/805833299775179/

Nevezési dokumentumok:

Nevezési lap

Játékszabály

További információk, nevezés:

A nevezési lap hiánytalan kitöltésével és elküldésével május 29 (szerdáig) az eltese2008@gmail.com-ra! Nevezési díj: 22000 ft/csapat.

Sajben Marcell
?eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
☎️06306578665
?www.eltefoci.hu
?http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag