Futsal szakmai nap az ELTE-BEAC Futsal Kupán! – BEAC Foci
Bezár

Futsal szakmai nap az ELTE-BEAC Futsal Kupán!

A 8. alkalommal megrendezésre kerülő kupánk programját egy szakmai nappal bővítettük ki az idei évben!

Az ELTE-BEAC Futsal Kupát öt éve azért hoztuk létre, hogy rendezvényünk megfelelő felkészülést nyújtson a női és férfi csapatok számára közvetlenül a szezonkezdet előtt. A tavalyi évben kupánk egy utánpótlás részleggel bővült, a folyamatos fejlődés érdekében idén pedig egy szakmai napot csatolunk be programunkba, hagyományteremtő jelleggel.

Fontos számunkra, hogy játékosok felkészülése mellett az edzők is bővítsék tudásbázisukat, és meg tudjanak ismerkedni 1-1 olyan szakember filozófiájával, nézeteivel, kedvenc feladataival, akik hazánk vagy akár Európa futsaljában és labdarúgásában hangsúlyos szerepet töltenek be. Az MLSZ edzőképzésének elindulásával szerencsére egyre többen rendelkeznek futsal edzői képesítéssel, azonban a folyamatos szakmai fejlődéshez szükség van a továbbképzésekre is. Bízunk benne, hogy ezt a hiányt be tudjuk tölteni előadásainkkal és a következő években rendezvényünk állandó programjává tud válni szakmai előadásaink.

Program:

11:00-11:15 Megnyitó
11:15-11:30 Kozma Mihály (MLSZ Futsal Bizottság elnöke) „Magyar futsal fejlesztési iránya”
11:30-12:45 Sergio Mullor Cabrera (spanyol – MVFC Berettyóújfalu) “A védekezés alapjai – egyéni védekezés”
12:45-14:00 Juanra Calvo (spanyol – PAFC) „Modern módszerek az edzéseken a futsal utánpótlásképzésben, különös tekintettel a támadásvezetésre”
14:00-14:15 Kávészünet
14:15-15:30 Sergio Mullor Cabrera (spanyol – MVFC Berettyóújfalu) „A befejezések edzésmódszertana”
15:45 Zárás

A rendezvényre regisztráció szükséges, amit az alábbi Google űrlapon tudtok megtenni. https://goo.gl/forms/VI1GsPlI0ibHQ8712
A regisztrációs díj 2500 ft / fő, amiről számlát tudunk kiállítani a csapatok számára. Az előadásokra a helyek csak korlátozott számban elérhetőek! Szakmai napunkra várunk mindenkit, aki a futsal iránt érdeklődik különösképp a sportágban illetve a labdarúgásban dolgozó edzőket, testnevelőket továbbá az egyetemistákat az ország minden tájáról.

Köszönjük szépen az MVFC Berettyóújfalu, a PAFC és az Imperial Wet – Csíkszereda együttműködését, nélkülük nem jöhetett volna létre szakmai napunk!

További információ: Sajben Marcell, marcell.sajben@gmail.com, 306578665