Futsalos január – BEAC Foci
Bezár

Futsalos január

Januári futsalos értékelő

A január hónap mozgalmas volt futsalosaink számára. Az “őszi” illetve a “tavaszi” félév itt nem különül el annyira mint nagypályás szezon esetében, így fordulhatott elő, hogy az ünnepek után mindössze egy hét volt ráhangolódni a januári-februári erőltetett menetre.

Női NB2

Soltész Levi két húzóemberét veszítette el nyáron. Nagy Noémi és Szöllős Alexandra is az NB1-es Tolna csapatába igazolt, ahol rögtön az első sor vezéregyéniségévé váltak. A húzó embereink távozása után erősítésre, új játékosokra volt szükség így csatlakozott az utóbbi hónapokban Kovács Niki, Doba Niki, Kajtár Eszter, Szekeres Alíz, Kovács Dóri és Hatala Bogi is a csapathoz. A csapat a vérfrissítés ellenére kiváló edzésmunkát végez,azonban az eredményeken ez még kevésbé látszik hiszen a találkozókon jobban kijönnek a pontatlanságok. Soltész Levi helyzetét egy igen nagy sérüléshullám is nehezítette ezáltal kiesett a csapat egyik legrutinosabb játékosa is Juhász Adri személyében.

A sok új játékos és a csapat megfiatalítása után a tavaszi félévben a cél az építkezés lesz és az új szerzemények beépítése a megmaradt magba. Bízunk benne,hogy a fejlődés és a megszerzett pontok száma egyenesen arányos lesz egymással, és meg tudunk néhány felső házi csapatot is verni a szezon második felében.

Januári-februári eredmények

Csorvás SK – ELTE-BEAC 0-8
Gsz.: Vida 2, Kovács 2, Helly, Szekeres, Baksai, Kajtár

ELTE-BEAC – Atomerőmű SE 2-7
Gsz.: Horváth, Béres

ELTE-BEAC – Wanted-Pusztaföldvár SE 3-0

Férfi Futsal NB2

Férfi csapatunk számára nagyon kellemetlenül indult a január, hiszen két rangadón is vereséget szenvedtünk a TFSE és a Haladás csapatai ellen. Az eredmény hűen tükrözte a csapat formáját, hiszen vérszegény játékot produkáltak mindkét találkozón a srácok, aminek nem lehetett más eredménye csak a vereség. A gödörből sikerült kilábalni január második felére – február elejére, és a sereghajtó SZC Futsal Club csapatát 13-0-ra, a Hidegkútat pedig 2-1-re verték a Dunai fiúk. Szerencsére az egyetemi bajnokságban nem volt ennyire kétszínű a csapat hiszen 2020-ban két fontos találkozón is győztünk, a SOTE-t 8-6-ra a BME-t pedig 5-2-re sikerült felülmúlnunk.

Januári-februári eredmények

Egyetemi Bajnokság

SOTE-ELTE-BEAC 6-8
G.sz.: Várkonyi 3, Szekér 2, Szini, Kupás

BME-ELTE-BEAC 2-5
G.sz.: Várkonyi 4, Gémesi

NB2

ELTE-BEAC – TFSE 1-8
G.sz.: Appl

ELTE-BEAC – Haladás VSE II. 1-7
G.sz.: Boros

ELTE-BEAC – SZC Futsal Club 13-0
G.sz.: Boros 3, Bartucz 2, Gémesi 2, Dunai,Szekér, Szini, Spáth, Appl, Várkonyi

Hidegkút – ELTE-BEAC 1-2
G.sz.: Szekér,Boros

U17-U20 NB1

Utánpótlás csapataink számára felemásan indult a szezon. Az u20-as csapat két rangadót veszített a TFSE és az Aramis ellen, aminek köszönhetően a két csapat el is húzott előttük a tabellán. 4 fordulóval a bajnokság vége előtt a harmadik hely megszerzése tűnik realitásnak, amire az ELTE-s srácokon kívül a Dunaferr és a Cső-Montage csapata is pályázik, így nagyot kell harcolnia az éremért Daradicséknak. A cél eléréséhez jó segítség volt a Csömör kiütése és az értékes idegenbeli pontszerzés a jó erőkből álló Haladás ellen. A góllövőlistán a TFSE válogatottjai mögött nemsokkal ott toporog Horváth Barnabás aki 10 meccs alatt 14 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját.

Az U17 számára sem sikerült fényesen az évkezdés, a fiatalabbak is hasonlóan megosztott januárt tudhatnak maguk mögött mint az U20-sok. Az Aramis és a Haladás ellen két vereséget szenvedtek, azonban a mögöttük toporgó Rubeola-Csömör ellen egy vesztett meccset sikerült visszahozni 0-5 állásról, ami egy rangadó esetében bravúros teljesítmény. A mezőny itt sűrűbb mint az U20-nál, azonban a bajnokság hajráját a 2. helyről várhatják Béni Zoli tanítványai, ami kiváló támaszt nyújthat nekik az utolsó meccsek alatt.

A februárban a már megszokott program mellé a MEFOB meccsek és az NB2-es rájátszás is bekapcsolódik, így lesz bőven futsal meccs a sportág szerelmesei számára a BEAC-on!:)