Helly Panni a Pécs után a KRSE-t is a pokolba küldte! – BEAC Foci
Bezár

Helly Panni a Pécs után a KRSE-t is a pokolba küldte!

3-1-re vertük az utóbbi hét meccséből hatot megnyerő KRSE-t szombaton!

A Futsal-Hungary papírforma eredmény tippelt a hétvégi találkozóra, ami szerencsére nem jött be nekik, a csajok kiváló teljesítményt nyújtva szép győzelmet arattak a második helyezett KRSE ellen. Esélyeshez méltóan a találkozót a ‘rendőrök’ kezdték jobban és domináltak is az első félidő elején, azonban a lányok nagyon fegyelmezettek voltak és minden támadást kivédekeztek. A félidőre 1-0-val vonulhattunk, hiszen Helly egy Horváth lövést követően továbbította a labdát Fülöp hálójába!

Tihanyi hetek óta a csapat motorja, nagy munkabírásával sokat tett hozzá a hétvégi győzelemhez

 

A második játékrészben szintén a fekete mezesek irányították a találkozót, ám a passzsávokat pontosan zártuk,és a védekezésünk továbbra is kiváló volt.  A 25. percben Helly egy kontra után megszerezte második gólját, azonban erre gyorsan érkezett válasz a 29. percben Kiss Patrícia által. Szerencsére nem tört meg minket a bekapott gól, továbbra is a vendég csapat volt hátrányban, ami kedvezett kontrajátékunknak. A hajrára érve Vida ismét két gólosra növelte az előnyt, amivel bebiztosítottuk győzelmünket és üldözzük a 19 pontos Szekszárdot!

Kezdőcsapat: Szabó – Baksai (csk), Tihanyi, Nagy, Szöllős
Cserék : Horváth,Vida, Helly
Gólszerzők: Helly 2, Vida

Soltész Levente – vezetőedző: A lányok hétről-hétre nagyon sokat tanulnak,  jó volt nézni, ahogy egymásért küzdöttek hétvégén. Értékes megérdemelt sikert arattunk!

Szamosy Csaba – vezetőedző, KRSE: Gratulálok az ELTE csapatának, taktikus játékkal, jól élve a kínálkozó helyzetekkel megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Sajnos a részünkről minden kimaradt, és ezért drágán megfizettünk. További sok sikert kívánunk az egyetemistáknak!

Helly Annamária – játékosunk, aki 2 meccs alatt 4 gólt szerzett: A meccset kicsit kapkodva kezdte a csapat és nem nagyon találtuk a helyünket, de a korai gólunk után felébredtünk és jobban koncentráltunk, mint az ellenfél. A második félidő elején sikerült megduplázni az előnyünket ezzel sokkal magabiztosabban és fegyelmezettebben játszottunk. A kapott gól benne volt a meccsben, de így is nagyon szép győzelmet arattunk.