Hogyan nevezzek online? – BEAC Foci
Bezár

Hogyan nevezzek online?

Online nevezés!

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Regisztráció

A kezelőfelületre való belépéshez szükséged van egy felhasználói fiókra csapatkapitányként, amit három lehetséges módon tudsz létrehozni. Google belépéssel, Facebook belépéssel és a rendszerbe történő külön regisztrációval. A regisztrációhoz az oldal aljára kell görgetned. Innentől kezdve a kereted és a nevezéseid a Fiókom* menüponton keresztül tudod kezelni.

*a linkek a regisztráció/bejelentkezés után működnek majd

A keret kialakítása

A bajnokságainkra történő nevezésre – az esetek nagy részében – megközelítőleg egy hónap áll rendelkezésre, azonban a keret előkészítésére már hamarabb is lehetőséged nyílik. A nevezési időszak kezdete előtt lehetőséged van feltölteni a csapatod tagjait előre, hogy a nevezés megnyitása után mindössze néhány percet vegyen igénybe a jelentkezés. A bejelentkezés után a lap alján lévő Fiókom menüpontba tudod kialakítani a keretet, keresd a Játékos hozzáadása gombot. A keret kialakítása közben legyél tekintettel arra, hogy a nevezés leadása után már nem tudsz csatolni több játékost a jelentkezéshez, így azt javasoljuk minél bővebb keretet alakítsatok ki, a jogosulatlan pályára lépések elkerülése céljából. A játékosok adatait tudjátok változtatni a Regisztrált játékosaim gomb alatt a játékos nevére kattintva, akkor hogyha a játékosok regisztrációja után változott valamilyen személyes adata.

A játékosok hozzáadása -játékosszámtól függően- 10-15 percet is igénybe vehet, azonban a rendszer tárolja azon játékosok adatait, akit egyszer már felvezetett egy csapatvezető, így ezt mindössze egyszer kell elvégeznetek.

Nevezés leadása

A játékoskeret összeállítása után a nevezés leadása mindössze egy 2-3 percet igénylő feladat. A Fiókom menüpontban a Nevezés gombot kell keresned, ahol a csapat adatainak kitöltése után, egy listából kell kiválasztanod azokat a csapattagokat, akik pályára léphetnek az adott szezonban….és ezzel le is adtad a nevezésed!??

Bízunk benne, hogy kellő segítséget adott cikkünk számotokra, és várjuk jelentkezéseteket a beacfoci.hu összes rendezvényére!