HUAWEI – MINI EB 2021 – BEAC Foci
Bezár

HUAWEI – MINI EB 2021

HUAWEI - Mini EB, a Beacfoci.hu szervezésében!

Az utóbbi években évzáró kupáink már-már hagyománnyá váltak , amiket két évente az aktuális világverseny jegyében rendezünk meg. A tavalyi rendezvényünk sajnos elmaradt, mivel a COVID19 keresztül húzta az EURO 2020 illetve a mi számításainkat is. Erre az évre azonban egy nagy durranással készültünk számotokra, hiszen megszervezzük számotokra a HUAWEI Mini EB-t. Ahogy a rendezvényünk nevéből is kiderült a Mini EB névadó szponzora egy hatalmas multinacionális elektronikai cég a HUAWEI, így nekik köszönhetően értékes ajándékokért csaphattok össze, és persze eldönthetitek a Pluhár István Labdarúgópályán ki lesz az EB legjobbja!

Helyszín

ELTE – BEAC Pluhár István Labdarúgópálya

4 db műfüves kiváló minőségű 20 m x 40 m kispálya

Időpont

2021. július 10. 10:00-20:00-ig

Lebonyolítás, nevezés

A csapatok választása nevezési sorrendben történik a facebookon, amit ITT tudtok követni! Nevezni az alábbi linken lehet, az adatok kitöltésével.

Fontos, hogy a választott válogatott csak a nevezési díj átutalása után válik biztossá.

Csapatonként 8 Játékos nevezhet, a személyes nevezéseket a helyszínen felállított regisztrációs pultnál kell megadni név, telefonszám és e-mail cím megadásával.

6 csoport kerül kialakításra, csoportonként 4 csapattal. Csoporton belül minden csapat játszik minden csapattal, így minimum 3 mérkőzést játszik valamennyi nevező.
A csoportok első két helyezettje, valamint a legjobb négy harmadik helyezett jut tovább a nyolcaddöntőbe. Az egész torna során az EURO 2020 lebonyolítási tematikáját követjük.

A nevezési díj 8000 ft / csapat

Szabályok

Az Beacfoci Nyári Bajnokság szabályrendszere szerint kerül megrendezésre rendezvényünk, 4+1-es játékrendszerben, 5-ös labdával és természetesen egy játékos csak egy csapatba nevezhető. A rendezvény teljes időtartalma alatt egészségügyi felügyeletet biztosítunk a résztvevők számára.

Díjazás

Az 1-3 helyezett csapatok kupa és érem díjazásban részesülnek, és e mellett díjazzuk a legjobb kapust – gólkirályt – legjobb játékost.

Fődíj

Az első helyezett Csapat Játékosai fejenként egy azaz 1db HUAWEI Watch GT 2 okosórát kapnak.

Dobogós csapatok

Az 1-3. helyezett Csapat tagjai fejenként egy azaz 1db nettó 15,000 forint értékű Media Markt kupont kapnak egyes Huawei termékek vásárlására érvényesíthetően, amely felhasználható a
www.mediamarkt.hu weboldalon 2021. július 10. és 2021. augusztus 31. között. A megvásárolható termékek listája a Játék napján és annak helyszínen kerül feltüntetésre. A kupon egyszeri vásárlás alkalmával, háztartási mennyiség kiszolgálásához érvényesíthető.

4-8 helyezett csapatok

A 4-8. helyezett Csapat tagjai fejenként egy azaz 1db nettó 5,000 forint értékű eMAG kupont kapnak egyes Huawei termékek vásárlására érvényesíthetően, amely felhasználható a
www.emag.hu weboldalon 2021. július 10. és 2021. augusztus 31. között. A megvásárolható termékek listája a Játék napján és annak helyszínen kerül feltüntetésre. A kupon egyszeri
vásárlás alkalmával, háztartási mennyiség kiszolgálásához érvényesíthető.

9-24 helyezett csapatok

A 9-24. helyezett Csapat tagjai fejenként egy azaz 1db 10% kedvezményre jogosító kedvezménykupont kapnak, amely felhasználható a www.webshop.huaweiszervizpont.hu weboldalon 2021. július 10. és 2021. augusztus 31. között. A megvásárolható termékek listája a Játék napján és annak helyszínen kerül feltüntetésre. A kupon egyszeri vásárlás alkalmával,
háztartási mennyiség kiszolgálásához érvényesíthető.

Gólkirály

A Gólkirály 1db HUAWEI Watch 3 Pro okosóra díjazásban részesül

A legjobb játékos (MVP)

A legjobb mezőnyjátékos, azaz az MVP 1db HUAWEI Freebuds 4i vezetéknélküli fülhallgatót kap.

A legjobb kapus

A legjobb kapus 1db HUAWEI Freebuds 4i vezetéknélküli fülhallgatót kap.

Egyéb rendelkezések

⚽️A csapatok játékosai és szurkolói kötelesek a Fair Play szellemében viselkedni a mérkőzések előtt/alatt/után is.

⚽️A játékosok által a sporttelepen okozott illetve elszenvedett károkért (öltöző berendezése, ellopott.-elhagyott tárgyak, autók megrongálása… stb.) a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni, ezért kérjük mindenki fokozottan vigyázzon a sporttelep berendezéseire, a parkoló autókra, és saját értéktárgyaira is. Az esetleges károkozás esetén a vétkes csapatnak meg kell térítenie az okozott kárt.

⚽️A kupára történő nevezéssel, a játékosok elfogadják a bajnokság versenykiírását és játékszabályait és a sporttelepek házirendjeit, amit maradéktalanul kötelesek betartani!

⚽️A mérkőzéseken a játékosok saját felelősségükre vesznek részt, aktuális egészségi állapotuk tudatában.

⚽️Mérkőzés halasztására és megóvására nincs lehetőség.

⚽️A kupáról szöveges beszámolók, fotók illetve videofelvételek készülhetnek, amiket a szervezők a weboldalon és a facebook oldalon tesznek közzé.

⚽️A kupán stoplis cipőben pályára lépni szigorúan tilos!

⚽️A rendezvényen alkoholos italt fogyasztani illetve dohányozni tilos!

Elérhetőségek, információ

eltese2008@gmail.com, 06306578665