Indul a 2019-es tavaszi szezon nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Indul a 2019-es tavaszi szezon nevezése!

Startol a 2019-es tavaszi szezon!

Egyesületünk, a 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában!

A Bogdánfy úton a 2018 nyarán megtörtént burkolatcserének köszönhetően,kiváló minőségű pályákon fogadjuk az ELTE legjobb csapatait bajnokságainkban!

Bajnokságok indulnak

Bogdánfy út

HÉTFŐ: C-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat), D-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat),
KEDD: A-liga (19.45-től-22.00-ig, 12 csapat), D-liga (17.30-tól-19.45-ig,12 csapat)
SZERDA: B-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat), D-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)
CSÜTÖRTÖK: C-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat), D-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)

Helyszín: ELTE sátras, műfüves pályái, 1117 Bp. Bogdánfy Ödön út 10/A

KCSSK kollégium

HÉTFŐ: D-Liga (17.30-tól-22.00-ig, 12 csapat)
PÉNTEK: D-Liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)

Helyszín: ELTE KCSSK kollégium műfüves pályája, 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 4.

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható.

Játékjogosultság

Az ELTE-BEAC Futsal Bajnokságok az ELTE egyetemi bajnoksága. Bajnokságunkra elsősorban az ELTE aktív hallgatói, alumni hallgatói és dolgozói nevezését várjuk. A volt ELTE-s hallgatók szereplése Alumni Szervezetbe történő regisztrációhoz kötött. A kedvezményt az ELTE, az https://www.elte.hu/alumni oldalon történő regisztrációt követően tudjátok, igénybe venni. Ezen kívül fogadjuk társegyetemeink aktív hallgatóinak jelentkezését is. Azon csapatok számára is tudunk játéklehetőséget biztosítani, akik a Lágymányosi Bajnokságba esetleg nem férnek be más bajnokságainkban!

Bajnokságunk csapatait kategóriákba soroltuk:

hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Nevezéssel kapcsolatos szabályok

D-liga
A bajnokságban újonnan induló csapatok csak a D-ligába nevezhetnek, amelyek feltöltésénél figyelembe vesszük a csapatok összetételét. Elsőbbséget élveznek a minél több ELTE-s hallgatóval nevező csapatok, a társegyetemi hallgatói csapatokkal és a vegyes csapatokkal szemben.

C-Liga
Fontos, hogy a C-Ligákba a jelentkezési sorrend dönti el ki melyik napon megrendezendő harmadosztályba tud nevezni, tehát sem az “újonnan feljutó” sem pedig a “régi” csapatok nem élveznek elsőbbséget!

Megkérünk minden csapatvezetőt, hogy abba a bajnokságba nevezzen amire jogosult!

A bajnokságok a március 18-i héten kezdődnek és június elejéig tartanak.

Online nevezés

Az online nevezési rendszerünkben a regisztráció és csapatfeltöltés után, pár perc alatt leadhatod nevezésed felületünkön. Az “alsó” menü ELTE-BEAC Futsal Bajnokság menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gomb alatt érhetitek el a jelentkezési felületet. Sikeres regisztrációról automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.

Nevezés menete

Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is. A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni, így kérünk titeket körültekintően adjátok le kereteteket!
Nevezési űrlap kitöltése, a kért adatok megadásával.
Nevezésed elfogadásáról visszaigazolást kapsz az eltese2008@gmail.com e-mail címről a legkésőbb nevezési határidő lejárta után, amiben tájékoztatunk benneteket a nevezési díj befizetési módjairól is.

Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. Különdíjban részesülnek a bajnokságok gólkirályai. A díjakat az ELTE-BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információk

Sajben Marcell
📧eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
☎️06306578665
🌎www.eltefoci.hu
👍http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag