Indul a Nyári Bajnokság 2018-as szezonja! – BEAC Foci
Bezár

Indul a Nyári Bajnokság 2018-as szezonja!

Nyáron sem maradnak a pályáink foci nélkül,hiszen a tavaszi bajnokság végeztével startol a 2018-as Nyári Bajnokság!

A 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. Így egyesületünk küldetésének tekinti azt, hogy a labdarúgást és a futsalt népszerűsítse ezért az év mind a négy évszakában bajnokságokat szervezzünk az amatőr csapatok, egyetemisták számára.

Bajnokságok indulnak:

HÉTFŐ: Eötvös Liga 1. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat), Eötvös Liga 2. (17.30-tól-22.00-ig, 8csapat)
KEDD: Pluhár Liga 1. (19.45-től-22.00-ig, 8 csapat), Pluhár Liga 2. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat)
SZERDA: Yolland Liga 1. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat), Yolland Liga 2.(17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat)
CSÜTÖRTÖK: Spiedl Liga 1. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat), Spiedl Liga 2. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat)
PÉNTEK: Ordódy Liga 1. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat), Ordódy Liga 2. (17.30-tól-22.00-ig, 8 csapat)

Helyszín: ELTE műfüves pályái, 1117 Bp. Bogdánfy Ödön út 10/A

A nevezési határidő:

június 25. (hétfő)
A szabad helyekre feltöltése jelentkezési sorrendben történik, így minden csapatvezetőt arra buzdítunk hogy nevezését minél hamarabb adja le.

A bajnokságok a július 5-i héten kezdődnek és augusztus közepéig tartanak.

Az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság nyári szezonja előtt közvetlenül, az oroszországi világbajnokság mintájára ELTE-BEAC MINI VB-t szervezünk a Mérnök utcai sporttelepen! További infók ITT.

Lebonyolítás: 

A Nyári Bajnokságunk idén az eddigiektől eltérően lebonyolítással kerül megrendezésre. A 10 induló bajnokságunkba összesen 80 csapat nevezését tudjuk elfogadni, bajnokságonként pedig 8 csapat nevezhet. Az alapszakaszban, a nevezett csapatok 7 mérkőzést fognak játszani, utána pedig következik a rájátszás ahol további 3 találkozó vár majd a csapatokra.

A játéknapok a kevesebb csapatlétszám ellenére is a 17.30 – 22.00 idősávban kerülnek megrendezésre, hiszen az alapszakasz 7 mérkőzését 5 forduló alatt rendezzük majd meg, így az első 4 fordulóban lesznek olyan csapatok, akik 2 mérkőzést játszanak majd egy játéknap.

Az alsó- és a felsőházi rájátszásba is összesen 3-3 mérkőzés vár a csapatokra, augusztus első felében.

(Ha a bajnokság kevesebb mint 8 csapattal indul el, akkor a szervezők a bajnokság rajtja előtt tájékoztatják a csapatokat a lebonyolításról.)

Az eltérő lebonyolításnak örömteli oka van, hiszen a Bogdánfy úti műfüves pályák rekonstrukciójára és mindkét pálya teljes műfű cseréjére kerül sor augusztus második felében, így az őszi szezont már a megújult pályákon fog elstartolni. 

Ilyen impozáns borítást kapnak majd a nyári és az őszi bajnokság között az ELTE Bogdánfy úti pályái

 

Játékjogosultság:

Az ELTE-BEAC Futsal Bajnokságok az ELTE egyetemi bajnoksága. Bajnokságunkra elsősorban az ELTE aktív hallgatói, alumni hallgatói és dolgozói nevezését várjuk. A volt ELTE-s hallgatók szereplése Alumni Szervezetbe történő regisztrációhoz kötött. A kedvezményt az ELTE, az https://www.elte.hu/alumni oldalon történő regisztrációt követően tudjátok, igénybe venni. Ezen kívül fogadjuk társegyetemeink aktív hallgatóinak továbbá a szabad helyekre külsős csapatok jelentkezését is.

Bajnokságunk csapatait kategóriákba soroltuk:
hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Várunk minden csapatot sok szeretettel a nyári szezonra


Online nevezés:

Új weboldalunk elindulásával nevezési felületünk is megújult, és az eddig megszokott e-mailes nevezést felváltja az eltefoci.hu online nevezési felülte. Az “alsó” menü Nyári Bajnokság menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gombbal érhetitek el a jelentkezési felületet.

Nevezés menete: Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is. A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni.
Nevezési űrlap kitöltése, a már jól ismert adatok megadásával.
Sikeres nevezésről automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.
Nevezésed elfogadásáról visszaigazolást kapsz az eltese2008@gmail.com e-mail címről a legkésőbb nevezési határidő lejárta után, amiben tájékoztatunk benneteket a nevezési díj befizetési módjairól is.

Díjazás:

1-3. csapat érem, kupa és oklevél díjazásban részesül.

Nevezési díj:

hallgatói csapatoknak: 39000 ft

vegyes csapatoknak: 43000 ft

külsős csapatoknak 52000 ft

További információk:

Sajben Marcell
E-mail: eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
Telefon:06306578665

Honlap: www.eltefoci.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag