Indul a nyári szezon nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Indul a nyári szezon nevezése!

Indul a nyári bajnokság...

Egyesületünk, a 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában! Természetesen a nyári időszakban sem maradtok foci nélkül, hiszen június közepén indulnak nyári bajnokságaink, közvetlenül a tavaszi szezon után!

Bajnokságok indulnak

Bogdánfy út

HÉTFŐ: 17.30-22.00, 24 csapat, 2 bajnokság
KEDD: 17.30-22.00, 12 csapat, 1 bajnokság
SZERDA: 17.30-22.00, 12 csapat, 1 bajnokság
CSÜTÖRTÖK: 17.30-22.00, 24 csapat, 2 bajnokság

Helyszín: ELTE műfüves pályái, 1117 Bp., Bogdánfy Ödön út 10/A

Mérnök utca

KEDD: 17.30-22.00, 12 csapat, 1 bajnokság
SZERDA:17.30-22.00, 12 csapat, 1 bajnokság

Helyszín: ELTE Mérnök utcai sporttelep, 1119 Bp., Mérnök utca 35.

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható.

Lebonyolítás

A nyári bajnokság osztályrendszer nélküli bajnokság, ahol a csapatok a bajnokságokba játéknapokra neveznek, a helyek feltöltése nevezési sorrendben zajlik, eltérően az őszi-tavaszi bajnokságainktól! 12 csapat esetén 11 garantált mérkőzése van egy csapatnak. Ha a nevező csapatok száma nem éri el a 12 csapatot a szervezők a lebonyolítási rendszerről a bajnokság előtt értesítik a jelentkezőket, de a 10-11 mérkőzés minden esetben garantált.

A Nyári Bajnokság állandó helyszíne ismét a Bogdánfy úti műfüves pályák lesznek

Online nevezés

Az online nevezési rendszerünkben a regisztráció és csapatfeltöltés után, pár perc alatt leadhatod nevezésed felületünkön. Az “alsó” menü ELTE-BEAC Futsal Bajnokság menüpontjára kattintva a ?NEVEZÉS? gomb alatt érhetitek el a jelentkezési felületet. Sikeres regisztrációról automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.

Nevezés menete
Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is. A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni, így kérünk titeket körültekintően adjátok le kereteteket!
Nevezési űrlap kitöltése, a kért adatok megadásával.
Nevezésed elfogadásáról visszaigazolást kapsz az eltese2008@gmail.com e-mail címről a legkésőbb nevezési határidő lejárta után, amiben tájékoztatunk benneteket a nevezési díj befizetési módjairól is.

Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. Különdíjban részesülnek a bajnokságok gólkirályai. A díjakat az ELTE-BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

Idén először a Mérnök utcai sporttelepre is szervezünk játéknapot a Nyári Bajnokságban

További információk

Sajben Marcell
?eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
☎️06306578665
?www.eltefoci.hu
?http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag