Indul pesti bajnokságunk, az BEAC-Ludovika Liga nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Indul pesti bajnokságunk, az BEAC-Ludovika Liga nevezése!

BEAC-Ludovika Liga 2021

Négy bajnoksággal,két osztályban, két játéknapon indul a beacfoci.hu egyetlen pesti bajnoksága, a BEAC-Ludovika Liga. A város közepén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem impozáns Nagyvárad téri sportpályáin, ahol a bajnokságunk nemcsak jó minőségű pályákon és kiszolgálóhelyiségekben, hanem kiváló környezetben, a felújított Orczy Parkban várja a tavaszi folytatást.

⚽️Játéknapok

A tavaszi bajnokságok a szeptember 13-i héten indulnak, és december elejéig tartanak, nevezési határidő 2021. szeptember 9.(csütörtök) 23:59. A helyek feltöltése a másodosztályokban nevezési sorrendben történik.

Kedd (B2, másodosztály):17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat
Kedd (B1, első osztály):19:00-22:00 egy induló bajnokság, maximum 8 csapat
Csütörtök(B2,másodosztály):17:30-22:00 két induló bajnokság, maximum 20 csapat

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható.

⚽️Online nevezés

2017 év végén vezettük be online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

⚽️Játékjogosultság

Az ősszel induló bajnokságunkra várjuk budapesti, kiemelten a ferencvárosi és újbudai csapatok (céges, baráti, iskolai) mellett az egyetemi bajnokságokból kiöregedett csapatokat is.

⚽️Helyszín

Az Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcentruma kiváló megközelíthetősége mellett teljesen felszerelt infrastruktúrával várja a Beacfoci.hu játékosait.

Sportpályák
A Ludovika műfüves pályákon két kevesebb mint egy éve átadott, új műfüves pályán zajlik majd bajnokságunk,kiváló minőségű műfűvel, villanyvilágítással.

Öltöző
Öltözési lehetőség a Ludovika Lövészklub öltözőhelyiségeiben lesz, közvetlenül a pályák mellett, ahogy a térképen is láthatjátok. A helyszín öltözői közül két darab áll majd a bajnokság játékosainak rendelkezésére. Az öltözők zárható öltözőszekrényekkel, zuhanykabinnal, WC-vel és mosdóval és kézszárítóval felszereltek. Kérünk titeket a helyszínen figyeljetek oda a tisztaság megőrzésére, és hogy a granulátumot a műfüves pályák mellett ürítsétek ki cipőtökből.

⚽️Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a bajnokságok gólkirályait is különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

⚽️Nevezési díj

A nevezési díj minden csapat számára egységesen 80.000 ft, ami 10-11 találkozót foglal magába lebonyolítástól függően.

⚽️További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️06306578665
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu