Itt a HUAWEI Mini EB teljes programja! – BEAC Foci
Bezár

Itt a HUAWEI Mini EB teljes programja!

HUAWEI MINI EB

Amióta meghirdettük a HUAWEI Mini EB-t kiemelt érdeklődéssel vártuk mi szervezők is a rendezvényt, hiszen a pandémia után számunkra ez az első olyan nagy torna, amit számotokra rendezünk! Az EB láz, és a kiváló magyar szereplés után nem volt kérdés, hogy betelik- e a HUAWEI MINI EB mezőnye, így mindössze 5 nap alatt össze is jött a szükségese 24 csapat, amik között a BEACfoci.hu jól ismer csapatai mellett jó pár olyan csapat is nevezett, akik újoncként neveztek rendezvényünkre. A harc pedig az EB győzelem mellett értékes HUAWEI ajándékokért zajlik, hiszen nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a kupánk főtámogatója a világ egyik legnagyobb információs és kommunikációs technológia vállalata. A cég nevének jelentése ragyogó teljesítmény, egy valamit garantálunk: a győztes csapat számára is erre lesz szükség ha szeretné megnyerni a mai MINI EB-t!😎⚽️

Lebonyolítás

A mérkőzések 2×12 percig zajlanak, futóórával, időkérés nélkül, kisbüntető a 4 halmozott szabálytalanság után következik (5. elkövetett szabálytalanság). Ezen kívül a többi szabály esetében a BEACfoci játékszabálya és a vitás esetekben pedig az UEFA futsal jelenleg hatályos játékszabálya a mérvadó.

6 csoport kerül kialakításra, csoportonként 4 csapattal. Csoporton belül minden csapat játszik minden csapattal, így minimum 3 mérkőzést játszik valamennyi nevező.
A csoportok első két helyezettje, valamint a legjobb négy harmadik helyezett jut tovább a nyolcaddöntőbe. Az egész torna során az EURO 2020 lebonyolítási tematikáját követjük, egyetlen kivétellel, hogy a csoportmérkőzések után nem lehet kiesni, a felsőházi rájátszásba nem kvalifikált csapatok egy alsóházi rájátszásban élvezhetik tovább az EB kiváló miliőjét.

Az Európa-bajnokság csoportjaiban ha két vagy több csapat a csoportmérkőzések után azonos pontszámmal áll, akkor a következő pontok alapján állapítják meg a sorrendet:

  1. egymás elleni eredmény;
  2. jobb gólkülönbség a holtversenyben álló csapatok között;
  3. több szerzett gól a holtversenyben álló csapatok között;
  4. jobb gólkülönbség az összes csoportmérkőzésen;
  5. több szerzett gól az összes csoportmérkőzésen;
  6. több győzelem az összes csoportmérkőzésen

Hármas holtverseny esetén minitabella dönt a továbbjutásról.

A harmadik helyezettek továbbjutási sorrendjének meghatározása:

  1. a csoportmérkőzéseken megszerzett több pont;
  2. a csoportmérkőzéseken elért jobb gólkülönbség;
  3. a csoportmérkőzéseken szerzett több szerzett gól;
  4. a csoportmérkőzéseken szerzett több győzelem;
  5. sorsolás

A rájátszásban, döntetlen esetén hosszabbítás nincs, egyből 3-3 darab büntető dönt a továbbjutásról. A büntetőt 6 méterről kell végrehajtani.

Díjazás

Az 1-3 helyezett csapatok kupa és érem díjazásban részesülnek, és e mellett díjazzuk a legjobb kapust – gólkirályt – legjobb játékost.

Fődíj

Az első helyezett Csapat Játékosai fejenként egy azaz 1db HUAWEI Watch GT 2 okosórát kapnak.

Dobogós csapatok

Az 1-3. helyezett Csapat tagjai fejenként egy azaz 1db nettó 15,000 forint értékű Media Markt kupont kapnak egyes Huawei termékek vásárlására érvényesíthetően, amely felhasználható a
www.mediamarkt.hu weboldalon 2021. július 10. és 2021. augusztus 31. között. A megvásárolható termékek listája a Játék napján és annak helyszínen kerül feltüntetésre. A kupon egyszeri vásárlás alkalmával, háztartási mennyiség kiszolgálásához érvényesíthető.

4-8 helyezett csapatok

A 4-8. helyezett Csapat tagjai fejenként egy azaz 1db nettó 5,000 forint értékű eMAG kupont kapnak egyes Huawei termékek vásárlására érvényesíthetően, amely felhasználható a
www.emag.hu weboldalon 2021. július 10. és 2021. augusztus 31. között. A megvásárolható termékek listája a Játék napján és annak helyszínen kerül feltüntetésre. A kupon egyszeri
vásárlás alkalmával, háztartási mennyiség kiszolgálásához érvényesíthető.

9-24 helyezett csapatok

A 9-24. helyezett Csapat tagjai fejenként egy azaz 1db 10% kedvezményre jogosító kedvezménykupont kapnak, amely felhasználható a www.webshop.huaweiszervizpont.hu weboldalon 2021. július 10. és 2021. augusztus 31. között. A megvásárolható termékek listája a Játék napján és annak helyszínen kerül feltüntetésre. A kupon egyszeri vásárlás alkalmával,
háztartási mennyiség kiszolgálásához érvényesíthető.

Gólkirály

A Gólkirály 1db HUAWEI Watch 3 Pro okosóra díjazásban részesül

A legjobb játékos (MVP)

A legjobb mezőnyjátékos, azaz az MVP 1db HUAWEI Freebuds 4i vezetéknélküli fülhallgatót kap.

A legjobb kapus

A legjobb kapus 1db HUAWEI Freebuds 4i vezetéknélküli fülhallgatót kap.

Egyéb rendelkezések

⚽️A csapatok játékosai és szurkolói kötelesek a Fair Play szellemében viselkedni a mérkőzések előtt/alatt/után is.

⚽️ Minden csapat játékosa köteles a találkozó kezdete előtt értelmezni majd aláírásával elfogadni a részvételi és adatvédelmi szabályzat mellett a versenykiírást

⚽️A játékosok által a sporttelepen okozott illetve elszenvedett károkért (öltöző berendezése, ellopott.-elhagyott tárgyak, autók megrongálása… stb.) a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni, ezért kérjük mindenki fokozottan vigyázzon a sporttelep berendezéseire, a parkoló autókra, és saját értéktárgyaira is. Az esetleges károkozás esetén a vétkes csapatnak meg kell térítenie az okozott kárt.

⚽️A kupára történő nevezéssel, a játékosok elfogadják a bajnokság versenykiírását és játékszabályait és a sporttelepek házirendjeit, amit maradéktalanul kötelesek betartani!

⚽️A mérkőzéseken a játékosok saját felelősségükre vesznek részt, aktuális egészségi állapotuk tudatában.

⚽️Mérkőzés halasztására és megóvására nincs lehetőség.

⚽️A kupáról szöveges beszámolók, fotók illetve videofelvételek készülhetnek, amiket a szervezők a weboldalon és a facebook oldalon tesznek közzé.

⚽️A kupán stoplis cipőben pályára lépni szigorúan tilos! Stoplis cipőben a játékvezetők nem engedik pályáralépni a játékost!

⚽️A rendezvényen alkoholos italt fogyasztani illetve dohányozni tilos!

Választott csapatok

A félreértések elkerülése végett pedig itt vannak melyik csapatot választottátok😀

Magyarország Láza Zoltán
Svájc Bálint Alexander
Dánia Korom Erik
Angol Horváth Levente
Lengyelország Szczerbinski András
Észak-Macedónia Nikola Cenic
Portugália Gáspár Kristóf Tamás
Oroszország Bartucz Martin
Ukrajna Csoszánszky Miklós
Olaszország Ősze András
Hollandia Godány Balázs
Skócia Harsányi Balázs
Törökország Pásztor Dominik
Csehország Balogh Ádám
Wales Bántó Balázs
Belgium Sági Gábor
Finnország Owais Al-housani
Franciaország Magyari Gábor
Svédország Borbély Csaba
Spanyolorszàg Kohl Gabor
Szlovàkia Zalatnai Dávid
Ausztria Závodszky Ádám
Horvátország Kovács Attila
Németország Dudlák Tamás

Elérhetőségek, információ

eltese2008@gmail.com, 06306578665

Már csak pár óra és találkozunk! Mindenkinek jó játékot és jó szórakozást kívánunk!

A szervezők