Karácsonyi ajándék: U17-U20 dupla győzelem! – BEAC Foci
Bezár

Karácsonyi ajándék: U17-U20 dupla győzelem!

Ismét két győzelemmel hagyták el a pályát csapataink, és győzelmünkkel mindkét korosztályban a 4. helyre ugorhattunk a tabellán!

U17

Magabiztosan, sok helyzetet kialakítva kezdtük a találkozót és az első félidő felére sikerült két góllal elhúznunk kék-fehér riválisunk ellen. A félidő második fele kiegyenlítettebben zajlott, a Bőny egyre több helyzetet alakított ki, de remekül állta sarat debütáló kapusunk Farkas Márk. A második félidőben egyre szebb és eredményesebb futsalt mutattak be a srácok, és a találkozó végére sikerült kialakítanunk a nagy arányú 7 gólos különbséget. A második játékrészben szerzett 5 találatra csak Szalay tudott válaszolni bőnyi részről, ami már csak egy szépségtapasz volt számukra.

ELTE-BEAC – Bőny Szavill Consulting 8-1

Kezdőcsapat: Farkas (k) – Schuszter, Deésy, Jablko, Nagy
Cserék: Zsámbéki, Farkas, Légrádi, Jancsó, Molnár, Horváth,Ilyés, Fialovszky

Gólszerzők: Horváth (3), Légrádi, Farkas, Zsámbéki, Nagy, Deésy

Jablko Salamon ‘Sali’ (ELTE-BEAC): Legutóbbi mérkőzésünkön hazai pályán fogadtuk a bőnyieket, akik fizikálisan erősek voltak de a gyors és pörgős játékunk segítségével szép támadásokat tudtunk kialakítani és ezekből gólok is születtek. Habár a helyzetkihasználással voltak problémáink, de szerintem megérdemeltük a győzelmet és ezzel a három pontot is.

Béni Zoltán (vezetőedző): Két ünnep között a pályára is ünnepi hangulatot varázsoltak a srácok. Élmény volt nézni, hogy mosollyal az arcukon futsaloznak. A győzelem nem forgott veszélyben remélhetőleg jó úton járunk a komolyabb erőfelmérők előtt

Horváth három góllal terhelte meg a Bőny hálóját

U20

Álomszerűen indult, majd rémálomszerűen folytatódott a találkozó az idősebbik korosztály számára, a Bőny ellen. Lugosiék az első tíz percben átgázoltak a Bőny csapatán, szebbnél szebb gólokat lőve, azonban a félidő második felében dekoncentráltan és könnyelműen játszottunk, aminek meg is lett az eredménye hiszen a Bőny Kovács duplájával visszajött a mérkőzésbe. A második játékrész kiegyenlítettre sikerült, mi tartottuk az előnyünket, de a vendégek tapadtak ránk. A találkozó a 38. percben dőlt el, amikor egy parádés labdakihozatalt követően Szekér tálalt Boros elé, aki közvetlen közelről nem hibázott és Szabó lábai között a hálóba helyezte a labdát. A végeredményt Diós egy egész pályáról szerzett találattal alakította ki.

ELTE-BEAC – Bőny Szavill Consulting 7-4

Kezdőcsapat: Kötél (k) – Lugosi (csk), Dajka, Boros, Diós
Cserék: Tóth (k) – Szekér, Harsányi, Simon, Varjú, Ádám, Juhász, Kiss

Gólszerzők: Dajka (4), Boros, Diós, Simon

Lugosi Márk (csapatkapitány, ELTE-BEAC): Jól kezdtünk, csak a 3-0-as vezetés után megint elhittük, hogy megvan a meccs. Minél közelebb került hozzánk a Bőny annál inkább melegebb volt a pite – ha szabad így fogalmaznom -, a mérkőzés ezen szakaszában nem figyeltünk oda eléggé, buta gólokat kaptunk. Szerencsére a meccs végen megint bebizonyítottunk, hogy CSAPAT vagyunk, és a hajrában szerzett két góllal megérdemelten tartottuk otthon a 3 pontot.

Sajben Marcell (vezetőedző): Az első 10 perc mellett az utolsó 5 percben játszottak csak úgy a srácok, ahogy elvárom tőlük. Elkerülhető – könnyelmű gólokat kaptunk. De természetesen egy győzelem után, nem csak a negatívumokat szeretném kiemelni, hiszen 7-ből 3 gólunk olyan játékelem után esett, amire kiemelt figyelmet fordítunk az edzéseken. Örömmel tölt el, hogy Harsányi Balázs és Varjú Bálint egyre jobb teljesítményt nyújt és tökéletesen beilleszkedett kis közösségünkbe. Zsúfolt 2 hónap elé nézünk, izgatottan várom a találkozókat!

Következő mérkőzésünket jövő hét végén Budaörsön rendezzük, ahol a DEAC csapatát fogadjuk. Várunk minden szurkolót, érdeklődőt sok szeretettel!

Diós egész mérkőzésen harcos volt, ahogy az a képről is kiderül

 

#csakabeac