Kettős győzelem a Veszprém ellen! – BEAC Foci
Bezár

Kettős győzelem a Veszprém ellen!

Az első fordulót követően ismét 6 pontot zsebeltek be utánpótlás csapataink az NB1-ben!

U17

Jól kezdte fiatalabb korosztályunk a mérkőzést, sorra alakítottuk ki a találkozó elején a helyzeteket, amik be is értek és a hetedik percben Molnár lévén megszereztük a vezetést. A Szilágyi nem sokkal rá egyenlített és második gólunkra a félidő hajrájáig várnunk kellett, amikor Ilyés első meccsén megszerezte első gólját csapatunkban. A játékrész végén még Fialovszky is betalált, így 3-1-es előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második félidőt a vendég csapat kezdte jobban Takács kozmetikázta az eredményt,  azonban a következő 10 perc a miénk volt, és négy gólt szerezve eldöntöttük a 3 pont sorsát. Góljaink többsége egyéni akcióból illetve hatalmas védelmi megingások után született. Az utolsó két percben még kétszer talált be a Veszprém ám győzelmünk ekkor már nem forgott kockán.

Kezdőcsapat: Daradics (k) – Schuszter, Deésy, Jablko, Nagy
Cserék: Csányi, Fialovszky, Horváth, Légrádi, Jancsó, Knódel, Terjék, Ilyés, Molnár

Gólszerzők: Horváth (2), Csányi, Fialovszky, Jancsó, Ilyés, Molnár

Béni Zoltán: Az ETO elleni vereség során majd a Fradi elleni döntetlen alatt is kezdtük azt a futsalt játszani, amit szeretnénk. Reméltük, hogy ez a tendencia folytatódik és most már eredményességgel is párosul. Azonban ezen a mérkőzésen a 3 pont meglett, de a játékunk szétesett. Arra kell rájöjjünk, hogy amit edzésen csinálunk és úgy tűnik megy, az mérkőzés szituációban miért nem jön ki.

Korábban: 1988 Déli – FTC Futsal – ELTE-BEAC 4-4 G.Sz.: Árvai, Deésy, Csányi, öngól

Igaz, Deésy a héten nem talált be, ám 6 góljával vezeti a házi góllövőlistát

U20

Sajnos múlt keddi mérkőzésünkön nem sikerült pontot szereznünk a rutinosabb 1988 Déli – FTC Futsal ellen, akik egy hajrában szerzett góllal tudták megnyerni a meccset. Így a srácok nagyon szerették volna megmutatni mit is tudnak, és egy igazi “6 pontos meccsen” győzni a BEAC csarnokban. A találkozót mi kezdtük bátrabban, és Dajka góljával meg is szereztük a vezetést rögtön a második percben. A félidő közepe inkább a Veszprémé volt, aminek meg is lett az eredménye, hiszen Bencsik a 19. percben 1-1-re módosította az eredményt. A második félidőt ismét jobban kezdtük, amit Dajka újra ki is használt egy szépségdíjas löbbel megszerezte a vezetést. Ezután a vendégek percei következtek, sajnos nem találtuk a ritmus, aminek 3 perc alatt 3 veszprémi gól lett az eredménye. A szilágyi gólfesztiválját csak Lugosi találata törte meg, aki egy az egyben lemásolta Dajka hét perccel hamarabb szerzett parádés gólját. A hátrány tudatában 5-4-es játékra váltottunk, amit ki is használtunk és egy lövés után a lecsorgó labdát Simon kotorta a hálóba. A pontot az i-re a Dajka távoli találata rakta fel, ami igaz potyagyanús gól volt, de a csapat érdeméből ez semmit sem von le.

Kezdőcsapat: Kötél (k) – Lugosi (csk), Dajka, Boros, Diós
Cserék: Kiss (k) – Simon, Szekér, Varjú, Ádám, Harsányi, Zai, Váradi

Gólszerző: Dajka (3), Lugosi, Simon

Sajben Marcell: Sajnos a Déli ellen nem sikerült a bravúr, de túltettük magunkat a vereségen és a srácok sokat tettek ezért a győzelemért. Játékban még messze vagyunk attól amit elvárok tőlük, de a csapat nagy része nagyon szorgalmas és jól állnak az edzésekhez, így fordulóról fordulóra fejlődnek is. Szeretnénk szépen zárni az évet a Bőny ellen, december 29-én!

Korábban: 1988 Déli – FTC Futsal – ELTE-BEAC 4-3 G.Sz.: Soós, Lugosi, Szekér

Dajka az ETO utáni duplája után három gólt szerzett a Veszprém ellen