KovácsPüsök – MAC 2-1 – BEAC Foci
Bezár

KovácsPüsök – MAC 2-1

Felemás hétvégét tudhat maga mögött a BEAC nagypályás csapata, mivel az első csapat nagy arányú vereséget szenvedett, azonban második csapatunk 2-1-re verte a MAC gárdáját, amivel negyedik helyre ugrottak a fekete-fehérek.

BLSZ III. osztály 2. csoport

’33’ FC – BEAC 6 – 1

Első csapatunk a bajnokság legerősebb együtteséhez, a 33 FC-hez látogatott a Budafoki Sporttelepre. A vendéglátók némi meglepetésre az elmúlt 2 fordulóban egyaránt botlottak, így az első perctől látszott rajtuk a bizonyítási vágy, a kezdő sípszó után azonnal nekiestek a BEAC-nak.
Csapatunk sajnos nem pörgött kellőképpen, sok hiba csúszott a passzokba, nehézkesen ment a támadásépítés. A 33 FC nyáron, elsősorban támadófronton megerősített kerete viszont kombinatív, lelkes, kreatív játékkal a kapujához szögezte csapatunkat. Nem volt ellenszerünk, csatárjaik futószalagon alakították ki a helyzeteket. Az első félidő végén már 3-0 volt a hazaiaknak. Nekünk is voltak ígéretes gólhelyzeteink, de sajnos a játék képe alapján nem foghattuk a szerencsétlenségre a nagyobb arányú különbséget.
A második félidőre feljavult némileg csapatunk, kiegyenlített lett a játék, szépíteni is sikerült Flaskay Miklós révén, sőt többször is adott volt a lehetőség, hogy még szorosabbá tegyük a meccset, ám nem volt szerencsénk. A meccs végén, a kedvére kontrázgató 33 FC újabb gólokat rámolt be a BEAC kapujába, kialakítva a nagy arányú 6-1-es vereséget.

BEAC
Kezdőcsapat: Sziráki A. – Németh Á., Fodor Cs., Szűcs P., Kis R. – Gál P., Nizák J. – Erdei G., Magyar L., Porogi M. – Flaskay M.
Cserék: Furuglyás K. (Németh Á. 53′), Bőkuti H. (Magyar L. 71′), Mészáros Á. (Nizák J. 51′), Kis R. (Pataki Cs. ‘6)
Gólszerző: Flaskay

 

BLSZ IV., 2. csoport
10.forduló

BEAC II. – MAC 2-1

Az első félidőben nagy nyomást helyezett csapatunk a MAC kapujára, aminek a 38. illetve 41. percben meg is lett az eredménye. Kovács Gergely bal, majd jobb oldali szögletéből a csapatkapitány Püsök Ruben fejelt mindkétszer a vendég gárda kapujába.
A második félidőben a két gólos hátrány tudatában a vendégek próbáltak nyomást gyakorolni, mindhiába. Ha a védőkön át is jutottak, Németh Béla bravúros védéseire nem volt ellenszerük. Azonban a 83. percben egy szélen elfutó akciót követő beadásra üresen érkező csatár lövését már az addig brillírozó Németh sem tudta hárítani. Ennek ellenére a csapat otthon tudta tartani a 3 pontot, és újabb fontos lépést tett a tabellán.

BEAC
Kezdőcsapat: Németh B. – Bitai Z., Püsök R. , Kovács V., Gyebnár A. – Farkas T., Vajai M., Kovács G., Szczerbinski A., Juhász P. – Nagy G.
Cserék: Haluska J.( Juhász P. 63′), Fűtő R. (Nagy G. 77′), Pataki Cs. (Kovács G. 85′)
Gólszerzők: Püsök (2)

A győztes csapat

Senior csapatok

Öregfiúk: Issimo BK – BEAC 2-2

Old Boys: Honvéd Sas-hegy – BEAC 5-2