Tájékoztatás a Közgáz Ligáról – COVID – BEAC Foci
Bezár

Tájékoztatás a Közgáz Ligáról – COVID

Közgáz Liga

Ahogy már korábban tájékoztattunk benneteket, és bizonyára ti is tudjátok a jelenlegi veszélyhelyzetben nem lehet sportrendezvényeket tartani. Ehhez természetesen nekünk is alkalmazkodnunk kell, így a tervezett tavaszi bajnokságainkat még nem tudjuk elindítani.Fontosnak érezzük, hogy a jelenről és a jövőről tájékoztassunk titeket, ezért pár mondatban összefoglaljuk a legfontosabbakat.

A BEAC és a BCE Sportiroda továbbá a Közgáz SC és DSK a bajnokság szervezőiként az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni titeket:

  1. A bajnokság első féléves szezonját lezártuk, így a végeredményeket a bajnokság alapszakasza után hirdetjük ki -több nagy külföldi bajnokságban alkalmazott protokoll alapján-
  2. A rájátszás mérkőzései elmaradnak, helyette kárpótlásként egy INGYENES szezonnyitó tornával várunk majd benneteket a következő szezon kezdete előtt! Jelenlétekre mindenképp számítunk mivel kiváló szezon és évnyitó alkalom lesz minden csapat számára.
  3. A tavaszi szezon az előzetes tájékoztatásokhoz mérten minden bizonnyal nem indul el, azonban amint a helyzet lehetővé teszi a Beacfoci többi bajnokságát egy tavaszi-nyári bajnoksággal el fogjuk indítani ahova sok szeretettel várunk benneteket is.

Célunk, hogy a közös sportolás, focizás segítségével vissza tudjunk majd rázódni és illeszkedni a vírushelyzet előtti hétköznapokra, és újból együtt legyünk a pályákon. Gondolom ti is egyre jobban várjátok már azt a kezdő sípszót….
A rajt előtt minden csapatot telefonon fogunk keresni, hogy szeretnétek e nevezni erre a pontvadászatra majd.

FELHÍVÁS:
Március 23-tól kezdetét vette a BEAC „Sport mindenkor” programja, amelynek keretében a hét minden napján online edzésvideókkal tesszük elviselhetőbbé a megváltozott körülményeket és segítünk az egészségetek, valamint a sportolás rendszerességének megtartásában. Részletek elérhetőek ITT.