Közgáz Liga – tavaszi szezon – BEAC Foci
Bezár

Közgáz Liga – tavaszi szezon

A sikeres őszi szezon után szintén két bajnoksággal, keddi és szerdai játéknapon játéknapon startol a Corvinus bajnoksága, a Bikás Park tőszomszédságában a Mérnök utcában!

A sikeres őszi szezon után szintén két bajnoksággal, keddi és szerdai játéknapon játéknapon startol a Corvinus bajnokság tavaszi szezonja, a Bikás Park tőszomszédságában a Mérnök utcában!

Játéknapok

Kedd, B-Liga (másodosztály): 17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat

Szerda, A-Liga (első osztály): 17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat

A tavaszi bajnokságok március közepétől júniusig első hetéig kerülnek megrendezésre.

A teljes versenykiírást ITT találjátok meg.

Osztályokra bontás az őszi-téli szezon után
A-Liga (első osztály, szerdai játéknap): kedd felsőház 4 csapata + szerda felsőház 4 csapata + kedd alsóház győztese + szerda alsóház győztese (10 csapat)

A bajnokság telt háza esetén (24 csapat összesen a keddi-szerdai játéknapon) 2 db újonnan nevező csapat ‘szabadkártyával’ indulhat az első osztályban, erről a szervezőbizottság dönt majd.

B-Liga (másodosztály, keddi játéknap): keddi alsóház 6-7-8. helyezett csapata + szerdai alsóház 6-7-8. helyezett csapata + újonnan nevező csapatok

Az egyéb kérdéses esetekben a szervezőbizottság dönt majd a bajnokságok kialakításakor.

Helyszín

Kiváló helyszínen campusotok közvetlen közelében szervezzük meg számotokra a Közgáz Ligát, hiszen könnyen elérhető a Mérnök utcai sporttelep az M4 segítségével. A hideg időszakban természetesen a pálya fűtött sátorral fedett, így nem kell aggódnotok a téli hideg miatt sem, a tavaszi szünet után azonban sátor nélkül folytatódik majd a szezon.

Cím: 1119. Budapest, Mérnök utca 35.

Nevezéssel kapcsolatos szabályok

Online nevezés
Az online nevezési rendszerünkben a regisztráció és csapatfeltöltés után, pár perc alatt leadhatod nevezésed felületünkön. Az “alsó” menüben a Közgáz – Liga menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gomb alatt érhetitek el a jelentkezési felületet.

Nevezés menete
Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is.
A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni, így kérünk titeket körültekintően adjátok le kereteteket!
Nevezési űrlap kitöltése, a kért adatok megadásával.
Sikeres nevezésről automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.

Nevezés

Játékjogosultság
A Közgáz Liga az BCE hivatalos egyetemi bajnoksága. Bajnokságunkra elsősorban a Corvinusos hallgatókat, alumni hallgatókat és a BCE dolgozóinak nevezését várjuk. A csapatokban maximum 3 külsős játékos nevezése engedélyezett.

A külsős játékos: bármely egyetem aktív hallgatója lehet.

A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

 

Nevezési díj

A nevezési díj 55000 ft, ami 10-11 mérkőzést foglal magába. A csapatok a bajnokságra történő nevezése az online nevezés leadásával és a nevezési díj befizetésével válik véglegessé.

A Közgáz Liga nevezési díját készpénzben vagy átutalással tudjátok rendezni az első játéknap előtt.

Átutalással
KÖZGÁZ SC ÉS DSK 11707024-22106551 számú OTP Banknál vezetett bankszámlájára utaljátok,közleményben: csapatnév + játéknap + Közgáz Liga nevezési díj.

Készpénzben
Corvinus Testnevelési és Sportközpont – BCE “C” épület
644 szoba, 9-12 között minden hétfőn

Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden dobogós csapat tagjait egyedi éremmel, továbbá a dobogós csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a Közgáz-Liga gólkirályait is díjazzuk.

További információk

Sajben Marcell
E-mail: kozgazliga@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
Telefon:06306578665

További infók – játékszabályok: https://bit.ly/2NJdYrY
Facebook oldal: https://www.facebook.com/bcekozgazliga/