Ludovika – Csütörtök 2/2: elképesztő, 45 gólos forduló! – BEAC Foci
Bezár

Ludovika – Csütörtök 2/2: elképesztő, 45 gólos forduló!

Ludovika - Csütörtök 2/2: meccsenkénti átlagban is magas, 9 gól volt a csütörtöki 6. fordulóban.

18:30 AC Seppelisco Vivo (1.) – BTH FC (8.)

A dallamos nevű, eddig hibapont nélkül álló listavezető a középmezőny alján tanyázó BTH FC csapatával találkozott. Mindjárt az első félidő két hazai gólt hozott. A második félidőben zárkóztak volna a vendégek, de a hazaiak kapusa minden esetben kibabrált velük. Összességében viszont a sötét mezesek kapuja forgott többet veszélyben, így abszolút megérdemelt az AC Seppelisco Vivo 2:0-s sikere.

19:15 Kvikerz (7.) – ÉsBarátai (3.) 

Nagy csatára volt kilátás a tabella közepéhez zárkózni kívánó hazaiak, és a csupán rosszabb gólkülönbsége miatt harmadik helyen álló vendégek között. A találkozón születtek gólok távoli lövésből, szögletvariációból, ziccerből egyaránt, így nem bánta meg, aki ebben a cudar időben is a lelátói szurkolást választotta, és nem a tévéből követte a mérkőzést! A vége egy hihetetlenül fordulatos 4:3-as győzelem az ÉsBarátai csapata számara!

20:00 Srácok a presszóból (10.) – Drink King (5.)

Még a BEAC-hoz képest is nagy számú és hangos szurkolótábor tette tiszteletét a 8 órakor kezdődő derbin. Ha ilyet lehet írni, még az ezt megelőző meccsnél is nagyobb gólok születtek, ezek amolyan tipikus “kispályás, csibészes” megoldások voltak! Bár igaz, láthattak a kedves megjelentek itt ollózást, gólvonalról tisztázást, kapusbravúrokat is szép számmal! A Drink King csapata, bár a Srácok a presszóból jó pár góllal megzavarta a védelmüket, 8:5 arányban be tudták húzni a meccset, és zárkóznak az élmezőnyhöz!

20:45 Vadkelet (2.) – Cenzúra FC (5.)

Hatalmas “comeback”-et is hozhatott volna az élmezőny csapatainak találkozója. A Cenzúra már 4:0-ra is vezetett, amikor a hazaiak feleszméltek, hogy itt bizony meccs van, és elkezdték rúgdosni a gólokat! Potyogtak a találatok oda-vissza a második félidőben, a pirosak remekül fordulgattak le az emberekről és lövögették a hosszú sarkot, a fekete pedig kontrákra épített főként. A Vadkelet szépen kapaszkodott a második félidőben, de a pontszerzésre már nem maradt elég energiájuk a végén – 6:5-re győzött a Cenzúra FC!

21:30 FC RIPcseh (6.) – Xanyi FC (9.)

Kellemes hangulatú mérkőzés zajlott a pályán, feltűnően jókedvűen futottak ki a játékoskijáróból a csapatok! Némi meglepetésre a tabellán csak 9. Xanyi FC-nek lehetett több oka az örömködésre, eleinte ők domináltak, de aztán a piros felsőben pályára lépő hazaiak is igyekeztek felérni támadásig. Egy kontrából azonban a fekete mezes vendégek szereztek vezetést. Ezt gyorsan követte a második, majd a harmadik gól is. A második félidőben aztán kiszakadt a gólzsák: a vendégeknek minden bejött, a szögletvariációktól a ziccerig kipasszoláson át a távoli bombagólokig, míg a hazaiaknak egy gólnál többre nem futotta az erejükből. A végeredmény egy megsemmisítő 11:1 a ma kíméletlen befejezésekkel operáló Xanyi FC számára!

Összegzés

A tabellán már csak egyetlen csapat áll vereség nélkül: az AC Seppelisco Vivo magabiztosan vezet 15 ponttal. Jövő héten a csupán 3 ponttal mögöttük álló, de még így is 5. Drink King lesz az ellenfelük. A Srácok a presszóból igazi alsóházi rangadót játszik az első pontjaiért az FC RIPcseh ellen. A nap rangadója azonban a Vadkelet – ÉsBarátai találkozó lesz, a két élcsapat célja nem lehet más, mint a másik legyőzésével nagy lépést tenni a bajnoki elsőség és a feljutás felé! Érdekes mérkőzésnek ígérkezik a Kvikerz és a Xanyi FC találkozója, hiszen mindkét egyesület 6 ponttal áll, így a meccsük is igazi “hatpontos” rangadó lesz!
A góllövőlista élén is nagy a verseny, hiszen Gera Ádám (ÉsBarátai) és Petrákovics Zoltán (Drink King) egyaránt 11 góllal állnak fej-fej mellett!
Várunk minden kedves bérletes szurkolót és a minőségi futball kedvelőit november 5-én a 7.fordulóval!

Nagyistók Máté