Magyar – Brazil egyetemi szinten! – BEAC Foci
Bezár

Magyar – Brazil egyetemi szinten!

Női csapatunk kedden, a Futsal Nova Geração de Cerquilho (brazil) ellen lépett parkettre utoljára a 2016/2017-es szezonban.

A brazil regionális bajnokok megleptek minket, és a 4×15 perces edzőmérkőzésen az első negyedben 2-0 előnyre tettek szert. A vendégek főként kontrákra alapoztak, amit dinamikus játékosaiknak és határozatlanságunknak köszönhetően ki is használtak. A második negyedben kiegyenlített játék folyt, azonban a kapu előtt sajnos nem koncentráltunk eléggé, és a kapusuk is kiváló napot fogott ki. A negyed végén azonban egy kipattanó labdát Baksai helyezett a kapu közepébe, amivel 1-2-re kozmetikázta az eredményt. A harmadik negyedben Móczik pályára lépésével 5-4-es játékra váltottunk, aminek köszönhetően sokkal többet volt nálunk a labda és átvettük a játék irányítását a fáradó brazilok ellen. Az eredménye meg is lett, hiszen Béres és Malinovszky találatával megfordítottuk a mérkőzést, és ezt az előnyünket már a találkozó végéig meg is tartottuk.

A jó hangulatú és jó iramú mérkőzés kiváló zárása volt évünknek, amit a július 7-i ELTE-BEAC Évzáró kupával zárunk a mérnök utcai sporttelepen!

ELTE-BEAC

Szabó (k) – Juhász (c), Baksai, Malinovszky, Lovas

Cserék: Móczik (k) – Blayer, Kovács, Nagy, Béres, Nyéki

Gólszerzők: Béres, Malinovszky, Baksai

Fotóalbum a mérkőzésről Nagy Ádám Zoltán FOTÓ: