Nyerd meg életed csapatépítését,és szurkolj a magyar-olaszon Puskás Ferenc Stadionban! – BEAC Foci
Bezár

Nyerd meg életed csapatépítését,és szurkolj a magyar-olaszon Puskás Ferenc Stadionban!

Borítókép: Készítő Koszticsák Szilárd, Forrás MTI/MTVA

A Beacfoci szervezői csapata – az MLSZ-szel kötött együttműködés keretein belül – az MLSZ FociOne nevű, kifejezetten amatőr kispályás labdarúgók részére létrehozott futball-szervező platformján menedzseli a bajnokságait. A FociOne azonban nem csak nekünk szervezőknek, de nektek csapatkapitányoknak, játékosoknak is nagy hasznotokra lehet. A segítségével ti is könnyen és gyorsan tudjátok megszervezni a heti focikat, illetve követhetitek a csapataitok bajnoki és kupa szerepléseit, valamint az egyéni statisztikáitokat is.

A korábban minden játékosunk kapott egy közvetlen e-mailes meghívót a saját csapatához/csapataihoz, így egy gyors regisztrációt követően már kezdhetitek is a csapat- és játékosprofilotok személyre szabását, de saját magatok is tudtok jelentkezni a csapatotokba egy gyors regisztráció után a FociOne oldalon: https://focione.hu/
Azon csapatok között, akik szeptember 21-ig regisztrálnak teljes létszámban FociOne- rendszerébe, kisorsolunk 1 szerencsés csapatot, aminek a játékosai a helyszínen tekinthetik majd meg a szeptember 26-i Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája mérkőzést a Puskás Arénában.

A játékban 10 jegyet tudunk biztosítani a győztes csapat számára.

Az egyszeri regisztrációt kérjük végezzétek el, mivel a következő kiírásoktól kezdődően a FociOne profil mindenkinek nevezési kritérium lesz, amelyen keresztül ellenőrizhetjük játékra való jogosultságokat a mérkőzések előtt.

Bármely kérdés – kérés esetén keressetek minket bizalommal az eltese2008@gmail.com-on!

A borítókép forrása: Készítő: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/MTVA