Ismét FociOne játék – Magyarország – Bulgária – BEAC Foci
Bezár

Ismét FociOne játék – Magyarország – Bulgária

Magyarország - Bulgária

A Beacfoci szervezői csapata – az MLSZ-szel kötött együttműködés keretein belül – az MLSZ FociOne nevű, kifejezetten amatőr kispályás labdarúgók részére létrehozott futball-szervező platformján menedzseli a bajnokságait. A FociOne azonban nem csak nekünk szervezőknek, de nektek csapatkapitányoknak, játékosoknak is nagy hasznotokra lehet. A segítségével ti is könnyen és gyorsan tudjátok megszervezni a heti focikat, illetve követhetitek a csapataitok bajnoki és kupa szerepléseit, valamint az egyéni statisztikáitokat is.

Ha pedig már ez megvan számotokra, akkor rakjatok be egy csapatlogót, vagy pimpeljétek fel csapatotok oldalát, akkor is részt tudtok venni a játékon!:)

A korábban minden játékosunk kapott egy közvetlen e-mailes meghívót a saját csapatához/csapataihoz, így egy gyors regisztrációt követően már kezdhetitek is a csapat- és játékosprofilotok személyre szabását, de saját magatok is tudtok jelentkezni a csapatotokba egy gyors regisztráció után a FociOne oldalon: https://focione.hu/
Azon csapatok között, akik március 25-ig regisztrálnak teljes létszámban FociOne- rendszerébe, kisorsolunk 2 szerencsés csapatot, aminek a játékosai a helyszínen tekinthetik majd meg a március 27-i Magyarország-Bulgária mérkőzést, a válogattot első tétmérkőzését.

A játékban 2x8db jegyet tudunk biztosítani a két győztes csapat számára!

Az egyszeri regisztrációt kérjük végezzétek el, mivel a következő kiírásoktól kezdődően a FociOne profil mindenkinek nevezési kritérium lesz, amelyen keresztül ellenőrizhetjük játékra való jogosultságokat a mérkőzések előtt.

Bármely kérdés – kérés esetén keressetek minket bizalommal az eltese2008@gmail.com-on!

Fotó borítókép: Szigetváry Zsolt – MTI