Megvan az első győzelem! – BEAC Foci
Bezár

Megvan az első győzelem!

Az edzőmeccsek vereségei és döntetlenjei után, Elte-Beac Futsal férfi NB2-es csapata végre megszerezte első győzelmét is!

Hétfőn 2×30 perces találkozóra voltunk hivatalosak Gödöllőre, ahol az ELTE-BEAC Futsal Kupán is pályára lépő MAG-LOG Team Gödőllő volt az ellenfelünk. A mérkőzésre Putyin államfő látogatása miatt épp hogy csak odaértünk, de rövid bemelegítésünk nem látszott a teljesítményünkön, és nagy helyzetekkel magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A félidő közepén azonban átvette a meccs irányítását a Gödöllő aminek meg is lett a következménye, hiszen a hazai csapat szerezte meg a vezetést. A félidő második felében ismét ELTE-s fölény volt tapasztalható, így több gólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második játékrész képe hasonló volt mint az első, de ez a harminc perc már több gólt tartogatott a szurkolók számára. A gólpárbajból mi jöttük ki győztesen és 8-5-re megnyertük a találkozót. Azonban mindkét csapatnak van mit javítani védekezésén, mert egyes szituációk után igen könnyű gólokat ajándékoztak egymásnak.

ELTE-BEAC
Kapusok: Kinde, Sajben
Mezőnyjátékosok: Mudra, Szini,Soltész, Péntek, Gáspár, Szabó, Béni, Rácz, Dajka, Káplár
Góllövők: Péntek (4), Soltész (2), Káplár,Béni

Pénteken a Piliscsabai Atlétikai és Futball Club vendégei leszünk Dorogon, majd egy intenzív hétvége vár a csapatra Piliscsabán, ahol felkészülünk a rohamosan közeledő bajnoki rajtra.