MK negyeddöntő visszavágó: ma telt házat a BEAC-ra! – BEAC Foci
Bezár

MK negyeddöntő visszavágó: ma telt házat a BEAC-ra!

A mai nap a Swietelsky - Haladás futsal csapatát fogadjuk a BEAC csarnokban 19.00-tól, a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján!

Az első találkozón csapatunk a második félidő közepéig 2 gólon tartotta a Haladást, és közel állt a bravúrhoz, a kis arányú vereséghez. Az ország egyik legjobb csapata azonban a hajrára játékba lendült és végül nagy arányú győzelmet aratott ellenünk.

Az eltelt egy hét egyik csapat számára sem telt el eseménytelenül, a Hali egygólos győzelmet szerzett az egyre jobb kerettel rendelkező Bőny-Szavill Consulting csapata ellen, fiaink pedig pénteken MEFOB mérkőzésen hoztak el egy pontot Kaposvárról, hétfőn pedig vereséget szenvedtek a TF elleni egyetemi rangadón.

Dróth hétfőn már betalált a Bőny ellen, így a mai nap a Kinde-Sajben duónak figyelnie kell a kapuban… Kép forrása: vaol.hu

 

Bízunk benne, hogy a ma MEGTELIK a csarnok, és kis csapatunk méltóképp fogja ünnepelni a negyeddöntőbe jutást az NB bajnokesélyese ellen. A kivételes alkalomhoz kivételes körítés is jár, ingyen sörrel, cheerleader showval és tombolával várjuk a szurkolókat a mérkőzésre!

Az ELTE Cheerleader csapata hosszú idő után tér vissza a futsal mérkőzésekre

 

A program 18.30-tól indul, amikor a két csapat elkezdi a melegítést a találkozóra, majd a kezdő sípszó 19.00-kor fog elhangozni. A félidőben halftime showval – az ELTE Cheer jóvoltából – és tombolahúzással próbáljuk elütni az időt. Az est házigazdája az ELTE sportszervező szakos hallgatója Juhász Péter lesz, aki fiatal kora ellenére már saját műsorral is rendelkezik!

A mérkőzésre a belépés INGYENES, várunk minden szurkolót és érdeklődőt sok szeretettel!

Az ELTE-BEAC csapata az első mérkőzés után

 

#csakabeac