NB1 utánpótlás: Szomorú vasárnap… – BEAC Foci
Bezár

NB1 utánpótlás: Szomorú vasárnap…

Sajnos vasárnap nem sikerült megszorítanunk a mezőny egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező klubját, és két vereséggel távoztunk Budaörsről.

U17

Fiatalabb korosztályunk először találkozott olyan csapattal, akik valódi futsalt játszottak. Annak ellenére, hogy direkt készültünk a letámadás elleni védekezésre, nem tudtuk átültetni a gyakorlatba a tanultakat. Ahogy korábban is említettük, a tanulási folyamat elején járunk, időre van még szüksége a csapatnak, hogy az elvégzett munka a játékban is tükröződjön. A mérkőzésen végül nagy arányú vereséget szenvedtünk, de a héten már itt a javítási lehetőség a Bőny-Szavill Consulting ellen.

Aramis SE – ELTE-BEAC

Kezdőcsapat: Czirer (k), Ábrahám, Horváth, Csányi, Jablko (c)
Cserék: Knódel, Pachert, Kádár, Rosdy
Gólszerzők: Horváth, Ábrahám
Kiállítva: Ábrahám

U20

Rossz előjelekkel vártuk a hétvégi Aramis elleni összecsapást, hiszen csapatunk meghatározó játékosai közül sokan hiányoztak, amit tovább nehezített Ádám Vince mérkőzés elején kiújuló sérülése. A találkozót sajnos szörnyen kezdtük, több hatalmas egyéni hibát vétve csak a félidő második felére sikerült összeszednünk magunkat. A második félidő elején, körülbelül 10 ziccert hibáztunk el, így nem tudtunk felzárkózni a zöld-fehérekre, és Póta mester tanítványai megérdemelten arattak nagy arányú győzelmet. A csapatra még nagy út vár, sok munka és több alázat kell, hogy a srácok kamatoztatni is tudják a játékban tehetségüket.

Aramis SE – ELTE-BEAC

Kezdőcsapat: Tóth (k) – Boros, Lugosi (csk), Dajka, Simon V.
Cserék: Ádám, Varga, Szekér, Juhász
Gólszerzők: Dajka (3), Simon V. (2), Lugosi, Szekér, Varga
Kiállítva: Dajka

A héten a Bőny-Szavill Consulting csapatát fogadjuk vasárnap délelőtt 10 órától a BEAC-on hazai pályán, várunk mindenkit sok szeretettel!

Simon Viktor ex csapata ellen két gólt szerzett, de ez se volt elég a sikerhez