Női NB2: eddig sikeres a tavaszi hadjárat…! – BEAC Foci
Bezár

Női NB2: eddig sikeres a tavaszi hadjárat…!

Az öt tavaszi mérkőzéséből négyet megnyertek a Soltész-lányok, így tapadnak a középmezőny első felére!

Vasárnap korán reggel indultunk Dorogra, ahol a PAFC csapata fogadott minket. A korai kezdés miatt az első percekben sajnos álmosan kezdtük a találkozót és Kempf Evelin rögtön a harmadik percben mattolt is minket,
1-0 a hazaiaknak. A bekapott gól felrázta a csapatot, és Lovas egy labdaszerzést után a kimozduló Kiss alatt helyezett a kapuba. Folytatódott a PAFC számára a hideg zuhany, hiszen az ötödik percben a tavaszi szezonban első mérkőzését játszó Nyéki megszerezte a vezetést számunkra. A félidőre azonban két gólos vezetéssel mehettünk, hiszen egy megpattanó lövést követően ismét Nyéki Eszter volt jó helyen, és a hosszúba passzolta a játékszert.

Nyéki teljesítményén nem látszott a hosszú kihagyás, a csapat vezére volt vasárnap

A második játékrész kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat sok helyzetet tudott kialakítani, azonban a Szabó-Kiss párharcot a mi Ancsink nyerte, hiszen a második félidőt kapott gól nélkül hoztuk le. A félidő második félében ismét érződött a csekély ELTE-BEAC dominancia, amit sikerült is kihasználnunk és a pontot az i-re a pontot Nagy Noémi szépségdíjas gólja tette fel. Egy Baksai-Helly összjátékot követően Noresz ellentmondást nem tűrően kapásból vágta a labdát a piliscsabaiak hálójába, ezzel kialakítva az 1-4-es végeredményt.

Visszatekintés: Múlt héten pótoltuk elhalasztott találkozónkat, a lányok a Tolna-Mözs vendégei voltak, a női futsal egyik fellegvárában, a tolnai sportcsarnokban. A lányok gólgálát rendeztek az MK negyeddöntő előmérkőzésén, és 15-öt rúgva boldogan utazhattak haza Budapestre. Góljainkat: Nagy 6, Helly 3, Tihanyi 2, Lovas 2, Baksai és Horváth szerezték.

Tihanyi duplázott múlt héten Tolnán

PAFC – ELTE-BEAC 1-4

Kezdőcsapat: Szabó – Baksai, Helly, Nagy, Nyéki
Cserék: Kovács, Vida, Lovas

Gólszerzők: Nyéki 2, Lovas, Nagy

Soltész Levente (vezetőedző):
Az első félidő heroikus játékot hozott,mindkét csapat nagyon kapkodott azonban mi jöttünk ki belőle jobban, a kiváló formában lévő Szabó Ancsi az elcsúszó védelmünket többször is kisegítette. A második félidőben türelmesek voltunk és tartottuk magunkat a szünetben megbeszéltekhez, aminek értékes győzelem lett a jutalma. A lányok egyre többet valósítanak meg az edzésen elsajátítottakból, így az elvárásom is mindig növekszik irányukba. További sok sikert kívánok a PAFC-nak!

Jövő hét szombaton, február 24-én a bajnoki címért küzdő Kalafa csapatát fogadjuk a BEAC csarnokban 13.00-tól!Csak így tovább lányok!:)

A győztes csapat Felső sor: Soltész Levente (vezetőedző), Vida Orsolya, Helly Annamária, Baksai Éva (csk), Szabó Annamária Alsó sor: Lovas Nikolett, Nyéki Eszter, Kovács Adél, Nagy Noémi

#csakabeac