Nyári minibajnokság 2020 – BEAC Foci
Bezár

Nyári minibajnokság 2020

Viszlát Nyár - Minibajnokság 2020

Helyszín

ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópálya

kivétel 09.07. (hétfő),ekkor a rájátszás mérkőzései a Bogdánfy úton lesznek megtartva.

Versenykiírás

A nyári minibajnokság a kivételes lebonyolítás miatt nem csak a szervezőket, hanem az informatikai rendszerünket is próbára teszi. A bajnokság alakulását, továbbá az eredmények követését itt a Minibajnokság oldalán tudjátok majd figyelemmel kísérni. A nyári bajnokságban a nyári bajnokság általános játékszabályai és versenykiírása érvényes, a rájátszás kivételével. Az alapszakaszban (csoportmérkőzések) és a középdöntőben a szokásos 2×20 perces találkozók vannak érvényben.

A bajnokság lebonyolítását a szabad-elérhető idősávokhoz terveztük, azt figyelembe véve, hogy minimum 1 mérkőzése legyen minden csapatnak egy héten. Több mérkőzés esetén a szabad időtöket a Corner 35 étteremben – közvetlenül a pálya mellett – tudjátok eltölteni. ?

Rájátszás

Felsőház

A legjobb 16 csapat részvételével zajlik majd, 2×13 perces találkozókkal, ahol a nyári bajnokság versenykiírásától a halmozott szabálytalanságok száma tér majd el, a 10 méteresek a 4. szabálytalanság után, az 5. szabálytalanságtól következnek majd. Döntetlen nincs, döntetlen esetén 3-3 büntetőrúgás következik.

Középház

Itt a harmadik helyezettek lesznek érdekeltek, továbbá az E csoport 5. helyezettje. 7 csapat részvételével zajlik majd, 2×13 perces találkozókkal, ahol a nyári bajnokság versenykiírásától a halmozott szabálytalanságok száma tér majd el, a 10 méteresek a 4. szabálytalanság után, az 5. szabálytalanságtól következnek majd.Döntetlen nincs, döntetlen esetén 3-3 büntetőrúgás következik.

Alsóház

Itt a csoportok 4. helyezettjei lesznek érdekeltek, összesen 6 csapat. 2×10 perces találkozókkal, ahol a nyári bajnokság versenykiírásától a halmozott szabálytalanságok száma tér majd el, a 10 méteresek a 4. szabálytalanság után, az 5. szabálytalanságtól következnek majd. Döntetlen nincs az első találkozókon, döntetlen esetén 3-3 büntetőrúgás következik. A két hármasdöntő esetében pedig döntetlen van, mivel ott az összesített pontok számítanak.

⬇️Az eredmények megtekintéséért kattints a linkre⬇️

Nyári minibajnokság – Sorsolás – Csoportbeosztás

⬆️Az eredmények megtekintéséért kattints a linkre⬆️