Pluhár Liga – Csütörtök 1: jöhet a rájátszás! – BEAC Foci
Bezár

Pluhár Liga – Csütörtök 1: jöhet a rájátszás!

A jól megszokott módon, egyszerre két pályán is meccseltek a srácok a Csütörtök 1 Ligában az új Pluhár István Labdarúgópályán!

20:30 Dead Wombats (5.) – NonStop (2.)

A sárga mezes hazaiaké volt az első pár perc és az első lehetőségek. Főleg gyors támadásépítésre játszottak, míg a vendégek hosszú labdákkal próbáltak operálni. Kisebb meglepetésre a wombatok találtak be először, aztán jól védekeztek nyomás alatt.
A második félidőben a felsőházba jutó vendégek kezdtek éberebben, egyből az első támadásból be is találtak. Ezután a második félidő igazi gólparádét hozott. Mindkét csapat többször hibázott nagy ziccerben, de emiatt a hazaiak feje fájhatott jobban, hiszen a NonStop csapata 5:4 arányban behúzta a mérkőzést.

20:30 TrógerZ Csepel (4.) – ultimate team (1.)

Az ultimate team adogatásárra és labdabirtoklására a kék mezes hazaiak távoli lövésekkel reagáltak, ezzel meg is lepték őket. A piros vendégek a földön járatva dolgoztak ki szemre is tetszetős akciókat, ám nem volt egyszerű dolguk a csúszós pályán. Ellenben a kékek jól állták a sarat a védekezésben, életveszélyes kontráiknál pedig többször is a kapus mentett. A második félidőben a hazaiak is profi futsalra, néhol még strandfocira is emlékeztető akciókat vezettek, ennek eredményeként pedig egy 6:3 arányú meglepetés győzelemmel biztosította be magának a TrógerZ Csepel a felsőházi részvételt!

21:15 FC FAKKANÁL (6.) – Gagyesz FC (7.)

A zöld mezes hazaiak dominálták a mérkőzést, és még a több nagy kihagyott helyzet is belefért nekik. A vendégek kontrajátékra próbáltak építeni elsősorban, majd a vége felé hátrányban már mezőnyfölényben is labdáztak. Távolabbról is próbálkoztak lövésekkel, de a hazaiak sokat köszönhettek a kapufának, no meg persze az ihletett formában védő kapusuknak! A vége 5:3 az FC FAKKANÁL-nak.

21:15 B-csapat (8.) – Szinevér SE (3.)

Nehéz mezőnyjáték folyt az egyre nedvesebb pályán. A fehér mezőnyfölényre a feketék távoli lövésekkel válaszoltak, amiből egy nagy, illetve egy óriási nagy gólt szereztek gyors egymásutánban! A vendégek azonban a két bekapott gólra feljavított védekezéssel és pontosabb támadásépítéssel válaszoltak, és erőfeszítéseiket siker koronázta. A Szinevér SE 7:2-s győzelmével ott van a felsőházi rájátszás 4 csapata közt!

Összegzés

Kialakult a rájátszás mezőnye az utolsó forduló elteltével. A felsőházban az ultimate team, a NonStop, a Szinevér SE és a TrógerZ Csepel szerepel, míg az alsóházban az FC FAKKANÁL, a Dead Wombats, a Gagyesz FC és a B-csapat játszik egymással. A sorsolást itt találjátok!

Nagyistók Máté