Rekord létszámú nyári bajnokság – BEAC Foci
Bezár

Rekord létszámú nyári bajnokság

2020.nyár

A COVID után sok kérdőjel volt a fejünkben arról, hogy milyen nevezési létszámra számíthatunk a nyári bajnokságban. Erre mi sem számítottunk, hogy ennyire ki vagytok éhezve a sportra és rekordot döntünk a nyári időszakban. Több mint 20 csapattal növekedett a tavalyi évhez képest a bajnokságok létszáma, így a nyári pontvadászat is átlépte a mágikus 100-as létszámot a 112 jelentkező csapattal, ahol 1100 játékost mozgatunk meg hétről-hétre.

 

A rekordlétszám mellett más újdonsága is van a nyári rendezvényünknek, hiszen először rendeztük meg a bajnokságot 2 pályán párhuzamosan. A Bogdánfy úti létesítmény mellett egy új helyszín a Pluhár István Labdarúgópálya is debütált. Új pályánk a nagypályás használat mellett a nyári időszaktól kispályás használatra is alkalmas lett, a 4 kispálya felfestésével és az elválasztó hálók megépítésével.

A nyár után ősszel is választható helyszín lesz kiváló új létesítményünk, kiemelt 19.00 utáni idősávokkal. A bajnokságok mellett alkalmi bérlésre is várunk minden érdeklődő csapatot / baráti társaságot, aminek pontos menetéről és lehetőségeiről később tájékoztatunk benneteket.