STARTOL AZ ŐSZI SZEZON! – BEAC Foci
Bezár

STARTOL AZ ŐSZI SZEZON!

A pályafelújítások miatt idén az eddigiektől eltérően hosszú nyári szünetet tartottunk,azonban megérte a sok várakozás, hiszen bajnokságaink kiváló minőségű pályákon indulnak a héten!

A Bogdánfy úti pályákra szokás szerint hatalmas volt a túljelentkezés, aminek kifejezetten örülünk hiszen az idei évben az eddigi legtöbb gólyacsapat csatlakozott pontvadászatainkhoz! Bízunk benne, hogy megtetszenek rendezvényeink számotokra, és a következő években állandó résztvevő lesztek Ti is az ELTE-BEAC Futsal Bajnokságnak!

Lágymányosi Bajnokság

Sorsolások: hétfőtől – péntekig, a lap alján megtekinthető (Bogdánfy úti és a KCSSK pálya)

Versenykiírás és játékszabályok itt elérhetőek

Itt különösen figyeljenek oda az új csapatok a cipőhasználatra és a játékszabályokra!

BEAC Liga

Az utóbbi évek megnövekedett igénye miatt egy éve útjára indítottuk külsős bajnokságunkat, ahova a kiöregedett egyetemi csapatok mellett várjuk a budapesti kerületi csapatokat, továbbá a céges csapatokat és baráti társaságokat is be tudtuk fogadni. Sok munkánknak köszönhetően a következő időszakra új otthont találtunk A BEAC Ligának is, az NKE sportpályáin. Büszkék vagyunk rá, hogy egy kiváló létesítményben fogadhatunk benneteket ezekben a bajnokságokban is!

Néhány fontos tudnivaló az NKE pálya használatával kapcsolatban:

  • Parkolás csak a környező utcákban engedélyezett, az egyetem magánparkolóját nem használhatják a csapatok. 18.00 után a kilencedik kerületben ingyenes a parkolás.
  • Bemelegítésre KIZÁRÓLAG a pályák közötti betonos részt lehet használni, más – akár használatlan pályára bemászni SZIGORÚAN TILOS!!!
  • A KSI atlétái folyamatosan edzenek a futópályákon a bajnokságok ideje alatt, kérjük tartsátok tiszteletben munkájukat és ne zavarjátok őket a ki-és bejáráskor.
    Kérjük ebből az okból az 1. számmal jelölt kaput ne használjátok belépésre, hanem a piros 2-el jelölt kapunk közlekedjetek, ahol kisebb a forgalom.
  • Az öltözőben zárható szekrények vannak, amiket a portán tudtok felvenni egy személyes irat leadásával. Maga az öltöző külön nem zárható, mivel 2 db van a négy érintett csapat számára, így kérjük szabadon még véletlenül se hagyjatok bent értékeket.
  • A játékosok által az egyetem épületében és a sportpályán okozott illetve elszenvedett károkért (öltöző berendezése, ellopott tárgyak, autók megrongálása… stb.) a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni, ezért kérjük mindenki fokozottan vigyázzon a sporttelep berendezéseire, a parkoló autókra, és saját értéktárgyaira is.

Sorsolás illetve játékszabályok ITT elérhetőek.

Köszönjük szépen, hogy ősszel is minket választottatok!

#csakabeac