Tanévzáró Kupa 2019 – BEAC Foci
Bezár

Tanévzáró Kupa 2019

Tanévzáró Kupa 2019.

A tavaszi szezon történetünk eddigi legnépesebb szezonja volt, ahol 16 bajnokságban közel 200 csapat mérkőzött meg hétről – hétre a BEAC, az NKE és a Mérnök utca kiváló minőségű műfüves pályáin. Jövőre még több lehetőséggel és új pályával készülünk számotokra, amiről nemsokára bővebb tájékoztatást is kaptok majd.

Legnagyobb múltra visszatekintő rendezvényünket, a szezonzáró kupánkat 2011-ben rendeztük meg első ízben, és bízunk benne hogy idén is egy kiváló hangulatú rendezvényen tudjuk búcsúztatni a tanévet és a tavaszi bajnokságokat.

A szokásos Mérnök utcai helyszínünket idén nyáron felújítják az őszi szezonkezdetre, így a Bogdánfy úton rendezzünk meg kivételesen kupánkat, ahová sok szeretettel várjuk az ELTE egyetemi bajnokságában játszó ( jogász,bölcsész, lágymányosi ) összes csapat mellett a Közgáz Liga és a BEAC Liga csapatait is. Természetesen, ahogy mindig kupáinkra nyílt nevezés zajlik, örömmel fogadunk minden baráti társaságot és céges csapatot is Budapest egész területéről.

Szezonzáró rendezvényünkön idén is megrendezzük női kupánkat, ahol a céges/baráti csapatok mellett a futsal és a nagypályás csapatok egy közös rendezvényen zárhatják a 2018/2019-es szezont.

Időpont: 2019. július 6. 10.00 (szombat)

Helyszín: 11117.Bogdánfy u. 10/b – ELTE műfüves pályái

Szabályok: 

Az ELTE-BEAC Futsal Bajnokság szabályai szerint kerül megrendezésre rendezvényünk, 4+1-es játékrendszerben, 5-ös labdával.

Díjazás:

Díjazzuk az első 3 helyezett férfi és női csapat mellett a legjobb játékost, a gólkirályt és a legjobb kapust is.

Nevezés: e-mailben, csapatnév – csapatvezető neve, e-mail címe és telefonszámának megadásával lehetséges.

A nevezési díj női és férfi csapatok számára egységesen 16.000 ft, amiről számlát állítunk ki minden csapatnak.

Elérhetőségek, információ:

Sajben Marcell
📧eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
☎️06306578665
🌎www.eltefoci.hu
👍http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag