Tanulj a legjobbaktól – önkénteskedj a Benfica táborban – BEAC Foci
Bezár

Tanulj a legjobbaktól – önkénteskedj a Benfica táborban

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club angolul jól beszélő, a labdarúgás iránt elhivatott, tanulni vágyó egyetemista önkéntes edzőket keres a Benfica-BEAC nyári futball táborába.

Sportegyesületünk 2020. június 22-26. között, a 37-szeres bajnok portugál Benfica-val közösen, labdarúgó tábort szervez a nyáron felavatott Mérnök utcai ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópályán.

Az öt napos tábor ideje alatt, a Benfica portugál edzői által, lehetőség van megismerkedni a portugál rekordbajnok labdarúgásról alkotott filozófiájával és edzésmódszerével. A tábor minden nap 9-17 óra között várja a 8-15 év közötti gyerekeket, akik napi két edzésen vesznek részt portugál és magyar edzők közös irányításával. Az egyes napokat közös megbeszélések zárják, mely a résztvevő önkéntes edzők szakmai fejlődését támogatják.

Az öt napos tábor kivételes szakmai- és pedagógiai fejlődési lehetőséget nyújt azok számára, akik az edzői hivatásban vagy a sport világában képzelik el jövőjüket. A 2020 nyarán induló BEAC utánpótlás csapatainál további együttműködési lehetőséget biztosítunk az elhivatott jelentkezőknek.

Jelentkezés április 30-ig az alábbi elérhetőségeken: szervezes@beac.elte.hu | 0612090617

fotó forrása