Téli Minibajnokság 2023/2024 – Miért ne? – BEAC Foci
Bezár

Téli Minibajnokság 2023/2024 – Miért ne?

Téli kispályás focibajnokság - minibajnokság

Helyszín

ELTE Bogdánfy úti műfüves pályák

Versenykiírás

Mi pihentünk volna, de ti sokan kértétek így természetesen meg is szervezzük számotokra a téli minibajnokságot, ahol megemelt létszámmal, hétfő – kedd –  szerda – csütörtöki játéknappal – az év egyetlen sátras rövidített bajnokságát. Célunk az, hogy a csapatok az őszi és a téli bajnokság között, a közel 1 hónap szünet alatt se essenek ki a játékból és megfelelően tudjanak felkészülni a 2024. január második hetében induló téli bajnokságokra. Az mérkőzések alakulását, továbbá az eredmények követését a minibajnokság oldalán tudjátok majd figyelemmel kísérni. A minibajnokságban a beacfoci általános játékszabályai és versenykiírása érvényes, egyetlen kivétel a 2×13 perces játékidő, és az ehhez alkalmazkodó 4. szabálytalanságra elvégezendő kisbüntető.

Miért érdemes nevezni?

⚽️ ha nem szeretnétek kiesni a közel 1 hónap szünet alatt a formából, és melegítenétek a téli szezonra

⚽️ egy sátras kupa áráért akár 3-5 óra játékidővel is számolhattok, ami 4-5 normál beacfoci mérkőzés játékideje

⚽️ nem eshetsz ki az alapszakasz után, hiszen minden csapat folytatja a versenyzést a rájátszásban

⚽️ ha újoncként neveznétek bajnokságainkba, és szeretnétek megnézni milyen csapatok ellen hogy teljesítetek, melyik szint a számotokra legmegfelelőbb

⚽️ ha jól szerepeltek a bajnokságban akkor nem csak a díjazás hanem a több játékperc is a nyereményetek

Lebonyolítás

Csoportmérkőzések

Négy csapatos csoportokat alakítottunk ki, így körmérkőzéses formában döntik el a csapatok, hogy az alsó vagy a felsőházban folytatják majd a küzdelmeket. Mivel a csoportmérkőzések után minden helyezett között rangsort állítunk, így minden eredménynek fontos szerepe lehet, hiszen akár 1-1 gól is dönthet arról, hogy valaki a legjobb négybe jutásért vagy már csak az 5-8 helyért tudja folytatni a küzdelmeket. A téli minibajnokságot alapvetően 24 csapatra írtuk ki, azonban ettől eltérő csapatlétszám esetén a bajnokság eredetileg meghirdetett programja változhat, de az elvünk mindig az lesz, hogy mindenki minél többet játsszon.

A mérkőzéseket 19.00 utáni idősávban rendezzük meg majd, alkalmazkodva a vizsgaidőszakhoz és a munka utáni ráérésetekhez.

A csoportmérkőzések és a középdöntő lehetséges időpontjai:

december 13 (szerda), december 18 (hétfő), december 19 (kedd), december 20 (szerda), december 21 (csütörtök)

Középdöntő

Ahogy már fentebb említettük az alapszakasz eredményei alapján jutnak tovább a csapatok a középdöntőbe. Az A-B-C-D csoport azonos helyezettjei között rangsort állítunk fel, és így döntjük el, ki melyik középdöntős csoportban folytathatja a küzdelmeket. Itt 3 csapatos csoportokba soroljuk a csapatokat.

Döntő

Itt a bajnokság végleges helyeinek eldöntése lesz a központban, a döntő napokat fixen, 2024. január első hetében szervezzük 2-3-4-i játéknappal.

Nevezési díj

Egységesen minden csapat számára: 34500 Ft, nevezési határidő 2023. december 9.

Nevezni az eltese2008@gmail.com e-mail címen lehet, a csapat nevének, illetve a csapatvezető elérhetőségeinek megadásával.

Eltérő csapatlétszám esetén a nevezési díj minimálisan változhat.

Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk, ezen kívül pedig az alsóház 1. helyezettjét is díjazzuk.

További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu