Új év, új BEAC – BEAC Foci
Bezár

Új év, új BEAC

Új év, új lendület

Nagy öröm a BEAC nagypályás labdarúgócsapatának, hogy a 2020-as évet már ténylegesen hazai pályán kezdheti meg. Az remélhetőleg új lendületet ad a csapatnak rövid és hosszú távon is.
Az őszi szezon sajnálatos módon nem úgy sikerült se első, se második csapatunknak ahogy szerettük volna. Igaz sok dolog közrejátszott a formában. Kezdve a sérülések miatti emberhiánnyal és az év közbeni költözéssel. Ám továbbra is célja mindkét csapatnak a magasabb osztályba való jutás, ezáltal is a BEAC klub nevének öregbítése.

Az nagypályás csapat edzéseit igyekeztünk hallgató és munkabaráttá tenni, hiszen kedden és csütörtökönként 19 órától 20 óra 30 percig tartanak a Mérnök utcai sporttelepen. Ez a dolgozó felnőtteknek is kényelmes időpont, valamint az egyetemi hallgatók számára is előnyös.
Edzéseink már január 28-tól folyamatosan vannak, ezekre szívesen várunk minden csatlakozni vágyó, futballszerető játékost. Az új tagokat egy jó hangulatú öltöző várja, ahová könnyen be lehet illeszkedni. A pályán pedig az egymásért küzdés jellemzi a csapatokat.

Hajrá ELTE, Hajrá BEAC!!!