Új helyszínen startol a tavaszi Újbuda Bajnokság! – BEAC Foci
Bezár

Új helyszínen startol a tavaszi Újbuda Bajnokság!

A tavaszi szezont új helyszínen kezdi meg legfiatalabb bajnokságunk az ELTE-BEAC Újbuda Bajnokság!

Négy játéknappal, április közepén rajtol az ELTE-BEAC Újbuda Bajnoksága, ahova a tavaszi szezonban is sok szeretettel várjuk a budapesti, kiemelten kerületi, újbudai csapatok (céges, baráti, iskolai) mellett az egyetemi bajnokságokból kiöregedett, részben egyetemista csapatokat is! A Mérnök utcai ELTE Sporttelep már ismerős lehet bajnokságunk régi játékosai számára, hiszen évek óta a sporttelep füves pályáján rendezzük meg évzáró rendezvényeinket, ami közvetlenül az Újbuda Bajnokság helyszínéül szolgáló műfüves pálya mellett fekszik.

Játéknapok:

A tavaszi bajnokságunkat április közepén indítjuk, és június közepéig tartanak a pontvadászatok az alábbi játéknapokon:

Szerda: 17:30-22:00 (maximum 12 csapat)

Péntek: 17:30-22:00 (maximum 12 csapat)

Szombat: 13:00-17:30 (maximum 12 csapat)

Vasárnap: 16:00-20:00 (maximum 12 csapat)

A Mérnök utcai műfüves pálya sátorral

Lebonyolítás:

Játéknaponként 12 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni, tehát 11 mérkőzés garantált! Ha a nevező csapatok száma nem éri el a 12 csapatot a szervezők a lebonyolítási rendszerről a bajnokság előtt értesítik a csapatokat.gy játékos egy bajnokságban csak egy csapatban játszhat. A mérkőzések 2 x 20 percig tartanak, futóórával, szünet nélkül. Mérkőzésenként 1-1 egyperces időkérés engedélyezett csapatonként. A mérkőzést két csapat játssza, 5-5 fővel, ezek közül az egyik a kapus. A mérkőzések egyszerűsített futsal szabályok szerint kerülnek megrendezésre, de 5-ös méretű labdával, becsúszó szerelés tiltása mellett. Minden csapat köteles egységes, azonos színű szerelésről valamint labdáról gondoskodni. A játékszabályokról részletes tájékoztató található a bajnokság honlapján. A játékszabályzatban nem tárgyalt kérdések esetén a futsal szabálykönyve az irányadó, valamint a szervező bizottság és a játékvezető hivatott dönteni és szabályt értelmezni a vitás kérdésekben. A bajnokság lebonyolításáról illetve játékszabályairól ITT olvashatsz.

Online nevezés:

Új weboldalunk elindulásával nevezési felületünk is megújult, és az eddig megszokott e-mailes nevezést felváltja az eltefoci.hu online nevezési felülte. Az “alsó” menü Lágymányosi Bajnokság menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gombbal érhetitek el a jelentkezési felületet.
Nevezés menete: Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is. A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni. 
Nevezési űrlap kitöltése, a már jól ismert adatok megadásával.
Sikeres nevezésről automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.
Nevezésed elfogadásáról visszaigazolást kapsz az eltese2008@gmail.com e-mail címről a legkésőbb nevezési határidő lejárta után, amiben tájékoztatunk benneteket a nevezési díj befizetési módjairól is. 

A bajnokságok legkésőbb az április 16-i héten kezdődnek, a szabad helyek feltöltése jelentkezési sorrendben történik!

Díjazás:

1-3. csapat érem, kupa és oklevél díjazásban részesül, továbbá díjazzuk az egyes játéknapok gólkirályait is.

További információk:

Sajben Marcell
E-mail: eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
Telefon:06306578665
Honlap: www.eltefoci.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag

 

A Mérnök utcai műfüves pálya sátor nélkül