Újabb nehéz mérkőzés vár férfi csapatunkra – BEAC Foci
Bezár

Újabb nehéz mérkőzés vár férfi csapatunkra

ELTE-BEAC - HALADÁS VSE

A Bajnokok Ligáját is megjáró, rekordbajnok Haladás VSE-t látjuk vendégül a kilencedik fordulóban.

Béni Zoltánék számára hamar kiderült, hogy az NBI-ben nincs egyszerű mérkőzés és ez most sem lesz másképp. A 9. fordulóban Magyarország egyik legmagasabban jegyzett együttesét a Haladás VSE-t látjuk vendégül. Az ellenfeleink között nem lesz mindenki ismeretlen, hiszen a szombathelyiek közül Sipos Gergő és Kovács Máté nyáron ELTE színekben lépett pályára az Európai Egyetemi Játékokon Łódzban.

A vasiak nyolc mérkőzés után „csak” a hatodik helyen állnak, de egyértelműen a bajnokság esélyeseinek számítanak. Az NBI-ben a legutóbbi öt mérkőzésükből négyet nagy arányban sikerült megnyerniük.

Ugyan a mi céljaink máshogyan festenek, viszont nem feltartott kézzel készülünk kimenni a pályára. A múlthéten már nagyon közel kerülhettek az ELTE-s fiaink az első győzelemhez és remélhetőleg az akkor mutatott jó játékot és küzdeni akarást a hétfői találkozóra is magukkal tudják hozni. További előnyt jelenthet, hogy a szombathelyiek intenzív napokon vannak túl, hiszen négy nap alatt három mérkőzést is lejátszottak a Bajnokok Ligájában és talán marad egy kis fáradtság a lábukban.

Másra már nincs is szükség, csak arra, hogy minél többen jöjjenek ki a Sport11-be.
Szurkoljunk együtt a fiúkért!

Hajrá ELTE, Hajrá BEAC!