Újbuda Bajnokság indul a felújított Mérnök utcai sporttelepen! – BEAC Foci
Bezár

Újbuda Bajnokság indul a felújított Mérnök utcai sporttelepen!

Mozdulj Újbuda kampányunk keretében kispályás focibajnokságot szervezünk Újbuda lakosai számára!

Az idén 120 éves BEAC futsal szakosztálya kiemelten nyit az újbudai lakosok felé, és újabb kedvezményes sportolási lehetőséget kínálunk a XI. kerületi lakosok számára az őszi-téli időszakban! November első hetétől várjuk sok szeretettel az ELTE Mérnök utcai sporttelepére az összes újbudai focicsapatot, hogy eldöntsék ki legyen a kerület legjobbja!

Bajnokságunkra főként újbudai csapatok jelentkezését várjuk, kiemelten fogadjuk a kerület céges és önkormányzati csapatait és a kerületi baráti – hobbi csapatokat. Természetesen szabad hely esetében várjuk más csapatok jelentkezését is.

Játéknapok

Péntek: 17:30-22:00 (maximum 12 csapat)

Helyszín

Kiváló helyszínen a Mérnök utcai sporttelepen, a kerület szívében rendezzük meg számotokra az Újbuda Bajnokságot, ahol egy új – szeptemberben átadott – műfüves pálya várja a csapatokat! A téli időszakban természetesen a pálya fűtött és sátorral fedett, így nem kell aggódnotok a téli hideg miatt sem!

Cím: 1119. Budapest, Mérnök utca 35.

Lebonyolítás

Játéknaponként 12 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni, tehát 11 mérkőzés garantált. A bajnokság további lebonyolítása a nevezett csapatok létszámától függ.

Nevezéssel kapcsolatos szabályok

Online nevezés
Az online nevezési rendszerünkben a regisztráció és csapatfeltöltés után, pár perc alatt leadhatod nevezésed felületünkön. Az “alsó” menüben a Közgáz – Liga menüpontjára kattintva a NEVEZÉS gomb alatt érhetitek el a jelentkezési felületet.

Nevezés menete
Játékosok hozzáadásánál fel kell vinnetek az egész keret adatait, akivel számoltok a szezonban. 1 játékost csak egyszer kell beregisztrálni, utána az adatai elérhetőek lesznek a későbbi nevezéseknél is.
A játékosok adatai módosíthatóak szűk határokon belül, azonban új játékost nem lehet a nevezéshez hozzáadni, így kérünk titeket körültekintően adjátok le kereteteket!
Nevezési űrlap kitöltése, a kért adatok megadásával.
Sikeres nevezésről automatikus e-mailben tájékoztatunk minden csapatvezetőt.

Díjazás

1-3. csapat érem, kupa és oklevél díjazásban részesül, továbbá díjazzuk az egyes játéknapok gólkirályait is.

További információk

Sajben Marcell
E-mail: eltese2008@gmail.com,marcell.sajben@gmail.com
Telefon:06306578665
Honlap: www.eltefoci.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/eltebeacfutsalbajnoksag