Beacfoci kispályás focibajnokság 2024 tél – IDÉN ISMÉT SÁTORBAN! – BEAC Foci
Bezár

Beacfoci kispályás focibajnokság 2024 tél – IDÉN ISMÉT SÁTORBAN!

Beacfoci téli kispályás focibajnokság

Egyesületünk, az idén 125 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, a kispályás labdarúgás (minifoci) és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában!

Idén télen 6 játéknap, 2 helyszínen várunk benneteket a Beacfoci Téli Bajnokságába, sátorral fedett műfüves pályáinkon. A téli szezon vége után azonnal indul tavaszi szezonunk, ami 2024. március végétől 2024. június közepéig tart.

Bajnokságok indulnak

Bogdánfy út

HÉTFŐ: 2 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig, 24 csapat)
KEDD: 2 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig, 24 csapat)
SZERDA: 2 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig, 24 csapat)
CSÜTÖRTÖK: 2 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig, 24 csapat)
SZOMBAT: 1 bajnokság (09.00-tól-13.30-ig, 12 csapat)

Helyszín: ELTE sátras, műfüves pályái, 1117 Bp. Bogdánfy Ödön út 10/A

Mérnök utca

KEDD: 1 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)
SZERDA: 1 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat) A szerdai mérnök utcai bajnokságunk 5+1-es játékrendszerben kerül megrendezésre!
PÉNTEK: 1 bajnokság (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)

Helyszín: ELTE sátras, műfüves pályája, 1119 Bp. Mérnök utca 35.

A téli bajnokság részletes versenykiírása az alábbi link alatt tekinthető meg.

Lebonyolítás

A csapatok a bajnokságokba játéknapokra neveznek, a helyek feltöltése nevezési sorrendben zajlik. Ha a nevező csapatok száma nem éri el a 12 csapatot a szervezők a lebonyolítási rendszerről a bajnokság előtt értesítik a csapatokat. Kiemelten várjuk bajnokságainkra az őszi szezonban az ELTE egyetemi (jogász,bölcsész,lágymányosi) bajnokságában pallérozódó csapatokat, de természetesen várjuk minden újonnan nevező-érdeklődő csapat jelentkezését is!

Nevezés

Játékjogosultság

Az ELTE Lágymányosi Bajnokság az ELTE egyetemi bajnoksága. Bajnokságunkra elsősorban az ELTE aktív hallgatói, alumni hallgatói és dolgozói nevezését várjuk. A volt ELTE-s hallgatók szereplése Alumni Szervezetbe történő regisztrációhoz kötött. A kedvezményt az ELTE, az https://www.elte.hu/alumni oldalon történő regisztrációt követően tudjátok, igénybe venni. Ezen kívül fogadjuk társegyetemeink aktív hallgatóinak jelentkezését is.

Bajnokságunk csapatait kategóriákba soroltuk:

  • hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
  • vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
  • külsős csapat: a csapat összetétele bármilyen lehet

A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Online nevezés

A nevezéseteket online nevezési rendszerünkben tudjátok leadni, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Teljes értékű nevezésnek az egész keret számára megfelelően kitöltött, és az online nevezési felületen leadott nevezés tekinthető. Ennek hiányában a szervezők a jelentkezést nem kötelesek elfogadni.

FociOne

Az ELTE-BEAC szervezői csapata – az MLSZ-szel kötött együttműködés keretein belül – az MLSZ FociOne nevű, kifejezetten amatőr kispályás labdarúgók részére létrehozott futball-szervező platformján menedzseli a bajnokságait. A FociOne azonban nem csak nekünk szervezőknek, de nektek csapatkapitányoknak, játékosoknak is nagy hasznotokra lehet. A segítségével ti is könnyen és gyorsan tudjátok megszervezni a heti focikat, illetve követhetitek a csapataitok bajnoki és kupa szerepléseit, valamint az egyéni statisztikáitokat is.

Bajnokságainkba az MLSZ kötött megállapodás értelmében nevezési kritérium minden játékos FociOneba történő egyszeri regisztrációja, amihez segítséget is kaptok majd egy regisztrációs link formájában. Ha már korábban regisztráltatok és csatlakoztatok a csapatotokhoz, akkor ezt a regisztrációt nem szükséges elvégeznetek a régi tagokkal, csak az újakkal.

Nevezési díj

hallgatói csapat: 69000 Ft
(aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó)

vegyes csapat: 89000 Ft
(aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1-3 külsős játékos)

külsős csapat: 114000 Ft
(bármilyen összetételű csapat)

 

Nevezési határidő: 2023.december 21., 23.59, de mivel a helyek feltöltése jelentkezési sorrendben zajlik ezért minden bizonnyal a nevezési időszak hamarabb zárul majd!

Első játéknap: 2024. január 8.

Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információk

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu