ELTE-s gólya vagy? Focizz nálunk! – BEAC Foci
Bezár

ELTE-s gólya vagy? Focizz nálunk!

beacfoci.hu - Kispályás foci, egész évben!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed az ELTE legnagyobb állandó sportrendezvénye, a Beacfoci kispályás focibajnoksága. Egyesületünk a BEAC az MLSZ alapító tagjaként, egyik legfontosabb céljának tekinti a labdarúgás és a futsal népszerűsítését, ezért már több évtizedre visszanyúlóan szervez bajnokságokat az egyetemisták számára!

22 bajnokság, több mint 2000 sportoló, a hét hat napján, hétfőtől szombatig! Reméljük neked is megtetszett bajnokságunk, így jöjjenek a bővebb infók 🙂

Csapatszervezés

A kezdeti és egyben a legfontosabb lépés a bajnokságban való induláshoz. Állj a csapat élére és kezd el a haverok összegyűjtését, a csapat toborzását már a gólyatábor alatt, ahol legtöbben már az állomáson találkoztatok velünk!

A csapatodnak kiváló alapot adhat a gólyatábori toborzás, de természetesen nem kötelező egy karról összeraknod a legjobb 6-12 játékost, nyugodtan hívhatod csapatodba más ELTE-s karok játékosait is vagy akár haverjaidat is más egyetemekről! A részletes feltételekről ITT tájékozódhatsz.

Találd meg a kihívást számodra

Nem kell profi focistának lenned ahhoz, hogy rendszeresen rúgd a bőrt bajnokságainkban! Ha csak hobby csapatként szeretnétek hétről-hétre egyet focizni erre is van lehetőség, felmenő rendszerű bajnokságunkat pont erre találtuk ki. Négy osztályban versenyeznek a csapatok, azonban újoncként minden csapat csak a negyedosztályba azaz a D-Ligába nevezhet, onnan kell kiharcolnia a feljutást az első osztályig, azaz az A-Ligáig!

Ha szeretnél a legjobbakkal megmérkőzni, nyerd meg a bajnokságot és meg se állj az A-Ligáig, azonban ha csak rekreációs jelleggel űznéd a sportot akkor számodra a D-Liga a megfelelő kihívás!

Focizz a BEAC-on egész évben

A bajnokságaink négy évszakban zajlanak, teljesen igazodva az ELTE-s tanévhez. Indítsátok a szezont a szorgalmi időszak kezdetével ősszel és tavasszal, de természetesen a két vizsga között is jól jön a felfrissülés, így várunk titeket a téli és a nyári időszakban is bajnokságainkba!

Minden bajnokságunkban 11 garantált mérkőzést tudtok játszani, a 17:30 – 22:00-ig tartó idősávban, akár egyből az egyetemi kurzusok után, ha pedig esetleg dolgoztok, akkor a Pluhár Liga is jó elternatíva lehet számotokra, 19.00 kezdési időpontjaival!

Nevezz: gyorsan – egyszerűen – ONLINE

A bajnokságunkba történő nevezés mindössze pár kattintást igényel! Válasszátok ki az eltefoci.hu “alsó menü”-ben a kedvenc játéknapotokat, és kattintsatok a nevezésre gombra, ahogy a képen látjátok! Egy gyors regisztráció után – amit akár Google fiókkal is megtehettek – pedig már el is kezdhetitek leadni a csapat névsorát. Bővebb segítség ehhez: ITT 

A nevezési díjat természetesen diákbarát árakon biztosítjuk számotokra, azonban fontos azt is tudnotok, hogy az ELTE legtöbb karán lehetőségetek van sportpályázatot leadni, amit amatőr sportolóként is megtehettek, ezzel csökkentve saját nevezési költségeteket. Ennek feltételei karonként eltérőek, így azt ajánljuk kérdezzétek meg ezekről HÖK-ös segítőiteket.

Segítségre lenne szükséged?

Kövessetek minket a weboldalunkon, facebookon, instagramon vagy pedig keressétek Sajben Marcit és Simon Krisztiánt, akik segítenek számotokra mindenben!

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu