Ha Pest és foci, akkor a tavaszi szezonban is Ludovika Liga! – BEAC Foci
Bezár

Ha Pest és foci, akkor a tavaszi szezonban is Ludovika Liga!

udovika Liga 2022 tavasz

Négy bajnoksággal, két osztályban, két játéknapon indul a beacfoci.hu egyetlen pesti bajnoksága, a BEAC-Ludovika Liga. A város közepén, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem impozáns Nagyvárad téri sportpályáin megrendezésre kerülő bajnokság nemcsak jó minőségű pályákon és kiszolgálóhelyiségekben, hanem idilli környezetben, a felújított Orczy-parkban várja a tavaszi folytatást.

⚽️Játéknapok

A tavaszi bajnokságok március 28-ai héten indulnak, és június közepéig tartanak.  A helyek feltöltése a másodosztályokban nevezési sorrendben történik.

Kedd (B2, másodosztály):17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat
Kedd (B1, első osztály):19:00-22:00 egy induló bajnokság, maximum 8 csapat
Csütörtök(B2,másodosztály):17:30-22:00 két induló bajnokság, maximum 20 csapat

A bajnokság részletes versenykiírásai ITT olvasható.

⚽️Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed az oldalon.

⚽️Játékjogosultság

A tavasszal induló bajnokságunkra várjuk a budapesti, kiemelten a ferencvárosi és környékbeli csapatok, céges, baráti társaságok mellett az egyetemi bajnokságokból kiöregedett csapatokat is.

⚽️Helyszín

Az Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcentruma kiváló megközelíthetősége mellett teljesen felszerelt infrastruktúrával várja a beacfoci.hu játékosait.

Sportpályák
A Ludovika műfüves pályákon két újonnan átadott, új műfüves pályán zajlik majd bajnokságunk, kiváló minőségű műfűvel, villanyvilágítással.

Öltöző
Öltözési lehetőség a Ludovika Lövészklub öltözőhelyiségeiben lesz, közvetlenül a pályák mellett, ahogy a térképen is látható. A helyszín öltözői közül kettő darab áll majd a bajnokság játékosainak rendelkezésére, az öltözők zárható öltözőszekrényekkel, zuhanykabinnal, WC-vel és mosdóval felszereltek. 

⚽️Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az egyéni díjak tekintetében a bajnokságok gólkirályait különdíjjal is jutalmazzuk.
A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

⚽️Nevezési díj

A nevezési díj minden csapat számára egységesen
80.000 Ft, ami 10-11 találkozót foglal magába, lebonyolítástól függően.

⚽️További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu